Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wydaje mi sie ze odejscie z forum to nienajlepszy w tej chwili pomysl - na pewno nie powinnas sie teraz zamykac z swoim bolu. Zostan - nie sadze zeby ktos tu jeszcze wierzgal.
, dziewczyno to żaden wstyd nie zdążyć , wiem po sobie bo jak byłam w ciąży i jechałam autobusem to obżygałam wyjście (schody , szybe drzwi) bo pan kierowca nie chciał sie zatrzymać
, to było w pierwszej ciąży.
Kierowca byl pelen zrozumienia, pasazerowie (przeprosilam po powrocie, przed zatrzymaniem nie mialam czasu) rowniez wykazali sie wyrozumialoscia. No, troche bylo smiechu.

. a druga sytuacja jak chodziliśmy za mrówki po gorzołe na wesele do czech. pare kolejek trzeba było przejśc i jeszcze pełno wódy naupychać tu i tam , idziemy a ja mówie ,, żygać mi sie chce,, a moj ,, to żygaj,, , no i tez tak zrobiłam , na środku alejki.
On mnie jeszcze wtedy bardzo kochał to posprzątał ale jakbym tak teraz zrobiła to matko jedyna!Qrwy by sie posypały chyba.