Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Eh, IZW - z jednej strony wypada odczekac, z drugiej strony ile kobiet zachodzi swiezutko po zabiegu i rodzi szczesliwie? Ile matek ma dzieci typu "co rok prorok" i nie ma najmniejszych problemow? Czasem teoria jedno a praktyka swoje - nie, to nie znaczy ze czlowiek ma skakac na glowke do plytkiego stawu bo "koledze sie udalo", ale nie tez nie chodzi o to zeby od razu od czci i wiary odsadzac. Ot, i wszystko. Zaczynam miec tego tematu "po kokarde". Daleko szukac - u mnie poronienie w czerwcu, ciaza w pazdzierniku, poronienie w styczniu, ciaza w kwietniu. I dopiero w kwietniu bo wczesniej nie zaskoczylo - kombinowalismy juz w lutym.
Mowisz @ zaliczasz standardowa i na pewno? Bardzo ladnie. "Wrozenie z wnetrznosci..."Dobry tekst.
Onaxxx, nie dolowac sie, a brac przyklad! Czerpac nadzieje z jej szczescia - czaisz?

więc ja oczywiście z moją gębą wyskoczyłam tam że sobie chyba jaja z ludzi robią itd itp no a oni cicho cicho do mnie noż q..wa powiedzieli że dadzą znać jutro nie spałam 24godziny bo kolegę do Goleniowa odwoziliśmy i wracaliśmy do domu albert non stop za kółkiem a oni na rozmowę ich ciągnęli wczoraj czekali na telefon no i zadzwonili że są przyjęci
a ja taką rozrubę zrobiłam hahahahaha jeszcze raz dziękuję za zaproszenie na pizze:-) co do twojego syna poprostu dba o ciebie kochana masz skarb w domu

i wyszłam ze szpiala z dzieckiem i z nogą w gipsie oj opowiadałby człowiek długo o tym

jadę po mojego Lucyferka a mój mąż do Lipska wyjeżdza od 20 czerwca zaczyna pracę no cóż zobaczymy do jutra kochane buziole!!!!!kasia - kazdy ma swoje zdanie ja nie uwazam ze niemusze "gówna zmywac" ale szanuje Twoje masz do niego prawo.. Oczywiscie bym napisała do Marcepanka wiadomosc prv ale nie było mi to dane zostałam zablokowana mimo ze nie zamieniłam z dziewczyna zadnego słowa... tak jak ty tu masz swoje kolezanki tak ja mam na 2011 i zrobiło mi sie równie przykro jak zostały zjechane u was ze kogos linczują.. czy to jest wpoządku ? wam wolno? ... nierozumiem tego.. jak pisałam z kłaczkiem mi nie chodziło o gnojenie kogos chciałam tylko by odnosiła sie do moich pytań nie zadałam ich Tobie ale jej. Rozumiem to ze bronicie kolezanki ale ja do niej nie strzelam CHCE ZROZUMIEC JEJ SYTUACJE i o to ją poprosiłam nie was tylko ją... czekam na wiadomosc od niej na prv.. l mam nadzieje ze mi odpisze aczkolwiek nie musi
ps: nie wrzucaj wszystkich do jednego worka.. tekst ze na 2012 siedzą " małolaty" jest troche niewpozadku z Twojej strony mozesz kogos tym urazic napewno jest tam wiele Kobiet w dojrzałym wieku ..
Napisałyscie na mój temat co chciałyscie ja szanuje wasze zdanie macie do niego prawo co nie zmienia Faktu ze jest mi przykro bo serce posiadam jak kazda z was
Zycze by los juz was tak niedoswiadczał i byscie doczekały ukochanych dzieci
wiecie co dostałam od syna na dzien matki? balsam na cellulit. Podobno pani w sklepie mu doradziła że ten własnie będzie najlepszy
. myślałam że rano sie posikam ze śmiechu
![]()

dobry praktyczny prezent!