Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
....kto ci tak doradzil z ta immunoglobulina ? to nie sa witaminy co sie bierze na zapas, gdy kobieta jest Rh- a ojciec Rh + moze byc konflikt, ale nie musi.....nalezy kontrolowac poziom p-cial w ciazy tzw Coombs, ale szprycowac sie tym na zapas absolutnieKłaczek – mi teżKłaczek, gęba mi się cieszy do monitora :-)

Karnina84 witaj, przykro mi, że musiałaś tutaj trafić, dla Aniołkamam żal, że osoby uzależnione z patologicznych rodzin rodzą tyle zdrowych dzieci, sama mam taką rodzinę obok, kobieta w zaawansowanej ciąży potrafi upijać się tanim winem.....a dlaczego ja, zdrowa, uprawiająca sport, nie mogę dlaczego moje dziecko nie chcę się rozwinąć :-( PROSZĘ POMÓŻCIE

Emy - Wy pamiętacie, my pamiętamy i tutaj na bb o Aniołkach się nie zapomina. Ja do dziś patrzę na Adę, a tęsknię do Aniołka. Dlaczego, bo mieć dwójkę dzieci to nie to samo co jedno, zawsze jest mi mało. Kocham wszystkie moje dzieci i nie ważne, że jedno tulę w sercu, a drugie do serca... :-(Chyba mam nie po kolei w głowie, przeciez rosnie nam mały daktylek w brzuchu a ja mam żal, że ich nie ma, że teraz przyjdą na swiat blizniaki w rodzinie a o moich to już nikt nie pamięta...
Po prostu zrozumiałam dzisiaj, ze nasz skarb nie zastąpi chłopaków. To poprostu nasze kolejne dziecko, i nie ma nic wspólnego z bólem jaki pozostał po chłopcach
AniołkowaMama - trzymam kciuki byś niedługo mogła sama się przekonać jakie to uczucie ...Ja nawet mówiac szczerze nie wiem jak zareaguje na wlasne, kolejne dziecko,ze bedzie jedno...

Jujka - gratuluję, toż to najważniejsza informacja, a nie PSjPS to nasz Skarbek![]()