• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
POMOCY!!!
co mogę dobrego zrobić na niedzielny obiad??
oczywiście młode ziemniaczki z koperkiem...
i?? mięsko?? raczej kurczę mam tylko udka takie porządne w zamrażalce:P może znacie fajny przepis na jakieś duszone udka??
a sałatka? już mam dość sałaty, mizerii, surówek;/

Pewnie ze torba spakowana ponownie :) teraz to i pampersy malemu naszykowalam bo jak pojade do szpitala to raczej z nim wroce do domku :) ciuszki poprasowane, poukladane w szafce:) czuje sie ogolnie dobrze...dzis w nocy po 1szej mialam jakies bole podbrzusza jakby kulo mnie w pachwinach nie wiedzialam cio to:/ doszedl krzyz do tego i nie spalam przez to do 4tej:/ mam troche stracha choc widzialam jak u kolezanki obok w sali podczas pobytu w szpitalu zaczal sie porod wody , skurcze i pozniej akcja porodowa a jak w domu jestem to nie wiem boje sie ze spanikuje:/jak to pierworudka...ahh

Anulka198424 - jakos to będzie. I napewno dobrze. Ja już bym chciała być w 37 tyg. ciąge mam stracha że coś pujdzie nie tak. Jeszcze troche i zobaczysz swój skarb.
Mi doszły problemy z pęcherzem chyba zaczynam mieć problemy z trzymaniem moczu. A jak mały usadowwi się na pęcherzu albo jak kopie to zaczyna byćciekawie hehe. Ważne że jemu jest wygodnie ja to jakoś zniosę. Acha i doba zaczyna mi się odwracać w nocy nie umiem spać (min. przez dzidzie bo się wierci) a dzień mogłabym cały przespać
Ilona1990 - ja lubię pieczone w sreberku bez tłuszczu. Możesz jr nawet dzień wcześniej zamarynować w przyprawach typu pierz ziołowy, sól, papryka i mój ulubiony składnik czosnek, pod koniec pieczenia rozchyl sreberko co udka się przyrumienią

ilona 1990 na udka to nie mam jakiegoś takiego wyjątkowego przepisu, lubię te z pomysłu na w worku słodko kwaśne- wychodzą wyśmienite. Ale zaraz na wątek przepisowy wrzucę pyszn schabik, prosty jak cholera a smakuje każdemu.

Linnea82 nawet sie nie obejrzysz a bedziesz w tym 37 tc :) mi jakos zlecialo:) a teraz jak coraz blizej to sie czlowiek niecierpliwi:)

Wszystkiego dobrego dla kazdej z was:*

Karnina84 Wszystkiego naj naj :) i aby marzenia sie spelnily :)

reklama
zapomniałam dodać,że tym które tak samo mocno tego pragną by to życzenie też się spełniło i 18.06.2012 byśmy wspólnie wymieniały się radosnymi wieściami :-) Dziękuję Wam za życzenia, a teraz znikam szykować torta z truskawkami(dodam że to moje pierwsze w życiu ciasto)jutro Nasza rocznica więc impreza 2w1. Buziaki Dziewczyny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry