reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

mamaTomeczka no gratulacje :-D szykuj swoją koronę do oddania :-D bo jak się córcia urodzi, to zawładnie Waszym królestwem :-D a synek na pewno się "przestawi" ;-)

ewka widzisz ja zapomniałam, że dziś ostatki :dry: bo tak to już bym pewnie po pączku była :sorry2: żal żal żal :cool:

kinia no to miałaś zabiegany i zakręcony dzień dziś :nerd: moje chłopaki idą jutro do naszego przedszkola nr 1 podpytać o miejsca przed rekrutacją... normalnie na kolanach jutro do pracy pójdę chyba, żeby tylko się udało znaleźć miejsce... :-p

wiikki
podziel się przepisem na to ciasto :sorry2:

Miłego wieczoru :*

reklama
Cześć dziewczyny.

Ja nadal w biegu. Wczoraj byłam u okulisty, wskazania do CC. Całkiem zadowolona jestem po wizycie. Dzisiaj wizyta u gina na 18. Muszę załatwić jeszcze kogoś do Nadii do opieki, bo mąż w pracy, tata w pracy, a znajoma, która mogłaby się nią zająć akurat ma wizytę u lekarza ze swoją córą.

Lecę szykować Nadulisia i zaprowadzić ją do przedszkola, później postaram się wejść na chwilę do Was.

Natkusia - gratuluje synka! Masz mała różnicę wieku i chłopcy będą nierozlaczni!

Kinia - miałam właśnie pytać o to CC. Dostałaś już papier na który będziesz się powoływać?

Poszłam się pokłuc z rana na poprawę humoru ;)

Cześć Laseczki:)

to miłego dnia:) ja dzisiaj idę obaczyć naszą Córcię na usg:)

A wczoraj mi się zachciało hot dogów i zrobiłam domowe z pełnoziarnistej bagietki mniam:)

mamatomka - tak Hania chce brata i o siostrze nawet słyszeć nie chce! tak chce rodzić sn z własnej nieprzymuszonej woli - mam badzieję, że nie pożałuję swojej dycyzji... :P chcemy trzecie dziecko a wiadomo, że każde cc niesie ze sobą ryzko komplikacji przy kolejnej ciąży...

Iwo - dostałam taką litanię od okulistki, że chyba żadnen lekarz nie będzie śmiał jej podważyć :)

Mamo Tomka - współczuję problemów z ósemką ;/ mnie to mija póki co, ale ponoć nie jest to przyjemne. Może jakaś zupa - krem byłaby pomocna w nie zagłodzeniu się? Oj ja też nie lubię takich zakrconzch dni z dużą dawką biegania. A po wizycie z pewnością się odezwę :) Co do problemu z usunięceim posta to ja zaczęłam odpisywać w notatniku, a potem robię kopiuj wklej i nie ma przykrych niespodzianek :)

Grzanka - ja dzisiaj też krótko podejrzę :)

Kochane siedzę tutaj z otwartym BB już od 9 i się zebrać nie mogłam do czytania i pisania. Lecę zaraz po mojego Chochlika, dzisiaj wieczorem zostanie z moją kuzynką jak ja pojadę do lekarza. Mam nadzieję, że przyniosę same dobre wieści :)

Cześć lasencje!
Ja dzisiaj byłam na plotach i tak mi dobrze! :-)Ranyyy jaką fajną mam koleżankę, znamy się od sierpnia zeszłego roku ale jak się spotkamy to gadamy i gadamy jakbyśmy się znały ze sto lat! Jest w 6mcu ciązy :tak:
Dodatkowo własnie mąż puścił sygnał, ze wyjechał więc koło 23 będzie :-) Muszę się odpicować, włosa zrzucić itp itd :-p
Ciasto sobie przygotowałam, odbiore syna to będe piec. Dodatkowo zrobię sałatkę z zupek chińskich i będzie git. Szkoda tylko, że ja jej dzisiaj nie skosztuję :-(
No i jeszcze z dobrych wieści to zarezerwowałam już wczasy nad morzem. Mam nadzieje, ze pogoda nam dopisze jak co roku :tak:
Ech dobry mam dziś dzień :cool2:

mamoTomeczka współczuję Ci tego bólu! Masakra to musi być. Mam nadzieje, ze jakoś Ci przejdzie w miarę szybko bo przecież coś jeść trzeba :baffled:

Grzanko, Kiniu trzymam kciukasy za dobre wieści od lekarza! :-)

iwo ja nie powtarzałam bety, zrobiłam raz i wsio. Choć nie powiem, korciło mnie.

Coś mnie, powiem Wam, brzucho dzisiaj boli. Tak jakby na @ albo jakby był wzdęty i bolał. Nie wiem sama co to :confused:

reklama
iwo betka super przyrasta :-D

agamemnon a gdzie zarezerwowałaś wczasy? My też się przymierzamy na sierpień :happy2: chyba zdecydujemy się na Białogórę, bo mamy sprawdzone miejsce, akurat na wyjazd z dwoma szkrabami :-D

mamaTomeczka oj współczuje ósemki... potrafi dać w kość nie w ciąży, a co dopiero teraz... oby dentystka coś poradziła... fajnie, że starszy chłop przekonała młodszego do siostry :-D nie ma to jak solidarność jajek :cool2:

kinia jak wizyta?

Ja znów mam niewiele czasu na bb... :dry: do jutra mam deadline na oddanie prezentacji, jedna jest już skończona, druga prawie, mam nadzieję, że do 10-11 się wyrobię i będzie chwila oddechu :sorry2: moje chłopaki odwiedzili dziś przedszkole z nadzieją wyżebrania miejsca wcześniej, ale nic z tego :dry::no: więc czeka nas jedna wielka niewiadoma - czy i gdzie się Gabryś dostanie :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry