reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Kochane ciężaróweczki zycze Wam Zdrowych Spokojnych Świąt, spędzonych wsród nabliższych, pelnych miłości i odpoczynku :)

U mnie święta jeszcze daleko za murzynami, wczoraj od 8 do 18 nie miałam wody, przez co nic nie zrobiłam. Dzis Nadia postanowila zacząć dzień od 4 więc do wieczora bede jak zombi. ALe zrobiłam juz ciasto zaraz biorę sie za porządki i pakowanie nas do wyjazdu. na dodatek wczoraj pozarliśmy sie z meżowym i nie mam ochoty sie z nim godzić nawet z racji świąt.
Nie będzie mnie do czwartku wieczorem lub do piątku wiec jeszcze raz wszystkiego dobrego!!!

Wesolego po swietach;-)
Asicka bezsennosc normalna na tym etapie i wkrety o porod ale wrzuc na luz nie ma cos sie marwic na zapas na pewne rzeczy nie masz wplywu chyba ze masz umowione cc na termin to sie mozesz psychicznie nastawic;-)

Święta święta i po świętach :-D ja dziś piszę z pracy :dry: ale tylko dziś i potem mam urlop do 6.01 :-D jupi :-D

malus ta Twoja beta to najpiękniejszy prezent :-D mam nadzieję, że się nie zamęczyłaś podczas przygotowań i teściowa nadal jest odmieniona... :blink:

Ja mam niestety nawrót mdłości :dry: nie wiedzieć czemu... a dziwne, bo odstawiłam duphaston i przeszłam na luteinę dowcipną... :dry: jeść co prawda mogę, ale nie powiem, żeby to było z przyjemnością :dry:

Dziewczyny, które brały luteinę dowcipną - miałyście jakieś problemy z infekcjami wtedy? Bo ja się trochę obawiam, bo pamiętam, że przy Gabrysiu po szpitalu dostałam taką właśnie i po kilku dniach stosowania przyplątało mi się jakieś zapalenie... teraz biorę dopiero 2 dni i na razie jest ok, ale trochę się martwię... zwłaszcza, że chodzę na basen i to już samo przez się trochę zwiększa ryzyko zapalenia. Niby po każdym basenie aplikuję sobie probiotyk, ale wiecie - strzeżonego Pan Bóg strzeże :sorry2:

Ja też się witam po świętach :-)

BRNFICA ja brałam podjęzykową ale było mi po niej strasznie niedobrze i przeszłam na dopochwową. Biorę ją prawie 2tyg i wszystko jest z ok :tak:

niestety z Maluśką nie jest za ciekawie :-( krwawi ze skrzepami i dzisiaj jedzie do lekarza, wtedy będzie wiadomo co z fasolką.. Pomódlcie się za nią i trzymajcie mocno &&&&&&&&&&&..

Natkusia, dziękuję :*

Benfica, beta to nie wszystko :( Prawdopodobnie poroniłam, ale dzisiaj po pracy męża lecę do lekarza aby mieć czarno na białym. Dzięki Natkusi radom jest lepiej. Brałam wcześniej luteinę 2 razy 2, a teraz biorę 3 razy 3 i więcej odpoczywam. Mam jeszcze cichą nadzieje, że jednak jest ok.

Maluś mam nadzieje, ze z fasolka jednak wszystko dobrze! Trzymam mocno kciuki aby tak bylo! Daj znac jak wrocisz od lekarza.

benfica
Niestety nie pomoge, bo nigdy nie bralam luteiny. A jaki bierzesz probiotyk po basenie? bo tez bym chciala znowu chodzic na basen, ale niedawno wyleczylam infekcje i nie chce znowu nic zalapac, wiec moze tez bede brala jakis probiotyk zeby nic mnie znowu nie dopadlo.

reklama
malus &&&&&&&&&&& wierzę, że będzie dobrze...

mycha mam chyba Lactovaginal, w sumie to było mi obojętne jaki brać, mam pierwszy lepszy od aptekarki :-p a ceny są zbliżone... myślałam też o tych tamponach z probiotykiem, żeby na czas basenu aplikować, ale poczytałam trochę i nie jestem jednak przekonana - może na @ są ok, ale tak to chyba nie do końca :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry