reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża???

Witam. Mam podejrzenia, że mogę być w ciąży, ale z teoretycznego punktu widzenia raczej to niemożliwe. Mam nadzieję, że mi pomożecie. Otóż ostatni okres miałam teraz 7 lutego i pojawił się 2 dni za wcześnie. 13 lutego uprawiałam seks bez zabezpieczenia. Odkąd mi się skończył okres mam ogromny apetyt, jestem ciągle głodna, przytyłam 2 kilo, pić mi się chce ciągle i bbiegam do toalety i mdli mnie czasem. Czy to już ciąża?

reklama
Jeśli miałaś dopiero co okres to jak Ty chcesz być już w ciąży?[emoji41] skoro uprawiałaś seks 6 dni po okresie a masz apetyt od razu po skończeniu okresu to gdzie ta ciąża bez seksu?

Chyba, ze autorka watku podejrzewa, ze zaszla w ciaze przed okresem( krwawieniem) czyli w poprzednim cyklu . Bo z tego cyklu to niemozliwe do rozpoznania by bylo, bo to.przeciez dwa dni temu bylo. I na jakiekolwiek objawy z tego cyklu to zdecydowanie za szybko...

Też uważam, że mogło dojść do zapłodnienia w poprzednim cyklu, tylko, że wtedy nie byłoby raczej lutowego okresu. Tak bardzo nie chcę zajść w ciążę, że panikuje za każdym objawem i z utęsknieniem czekam na okres.

reklama
Do góry