Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję za wsparcie , jak nie będzie ciozy to chyba zwariuje ,już i tak przyjaciółka mówi żebym poszła do psychologaWiesz co nie ma reguły , u mnie serduszko biło w 6 tyg , ale wszystko zależy od tego kiedy była owulacja , dużo dziewczyn pisze że u nich serduszko później , no zobaczysz jutro co beta pokaże
Dlaczego koleżanka tak mówi ? macie już dzieci ? czy staracie się o 1 ? ja się długo starałam 2 lata ,ale w tym czasie 3 razy ciaża ,ale tylko jedna donoszona obecnie 38 tcDziękuję za wsparcie , jak nie będzie ciozy to chyba zwariuje ,już i tak przyjaciółka mówi żebym poszła do psychologa
Mam już 5 latka , pierwsze dziecko to owoc że stosunku przerywanego ( wtedy się nie staraliśmy)Dlaczego koleżanka tak mówi ? macie już dzieci ? czy staracie się o 1 ? ja się długo starałam 2 lata ,ale w tym czasie 3 razy ciaża ,ale tylko jedna donoszona obecnie 38 tc
Lekarka powiedziała że testy mogą się mylićNo do 16 dużo czasu ,tylko skąd te pozytywne testy? eh
No to teraz Już wiesz ,że nie ma co tak szybko robić , i się niepotrzebnie ucieszyć i nastawić"Test ciążowy wykonany tuż po owulacji może dać fałszywy wynik pozytywny z powodu hormonu podobnego do hCG – hormonu ciążowego). "
To chyba to
No to teraz Już wiesz ,że nie ma co tak szybko robić , i się niepotrzebnie ucieszyć i nastawić