Dominika1208
Początkująca w BB
Czekam ,na wynik pewnie będzie za niedługoTo daj znać jak beta wyszła![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czekam ,na wynik pewnie będzie za niedługoTo daj znać jak beta wyszła![]()
Trzymam kciuki !Czekam ,na wynik pewnie będzie za niedługooczywiście dam znać
Ja w 5 tyg i 4 dniu miałam pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym bez zarodka jeszcze. Jeśli lekarz nic nie mówi to wszystko jest w porządkuWiem,ze każda ciąża jest inna ale takie po prostu głupie pytanie....
Ja też trzymam kciukiCzekam ,na wynik pewnie będzie za niedługooczywiście dam znać
Czekam ,na wynik pewnie będzie za niedługo [emoji846] oczywiście dam znać
Rano test pozytywny , a beta nic nie wykryła wynik poniżej 1I jak tam [emoji16]
Ja jeszcze nie byłam u lekarza ,dopiero się umówię ..Bo dziwne że test wyszedł pozytywny a beta poniżej 1Ja w 5 tyg i 4 dniu miałam pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym bez zarodka jeszcze. Jeśli lekarz nic nie mówi to wszystko jest w porządku
Widziałam 2 zdjęcia które dodałas i one nie są pozytywne... chyba, ze jest jakieś inne...Ja jeszcze nie byłam u lekarza ,dopiero się umówię ..Bo dziwne że test wyszedł pozytywny a beta poniżej 1![]()
Dziś rano robiłam test i na moje oko widać drugą kreskęWidziałam 2 zdjęcia które dodałas i one nie są pozytywne... chyba, ze jest jakieś inne...
Kurczę tu faktycznie coś jakby przebija ..Dziś rano robiłam test i na moje oko widać drugą kreskę