reklama

Ciąża

reklama
Wpakowałas. Teraz Ty piszesz na forum co zrobić, jak to rozegrać... Facet już się odsunął od ciebie i ma to gdzieś

Uwielbiam jak się rzuca takimi pewniakami. A może coś jeszcze wywróżysz ze swojej szklanej kuli ? Skończycie jako kochająca rodzina i będziecie żyli długo i szczęśliwie?
To się nadaje na scenariusz kolejnego toxic romansidła dla nastolatek 🤣

Wpakowałas. Teraz Ty piszesz na forum co zrobić, jak to rozegrać... Facet już się odsunął od ciebie i ma to gdzieś

Uwielbiam jak się rzuca takimi pewniakami. A może coś jeszcze wywróżysz ze swojej szklanej kuli ? Skończycie jako kochająca rodzina i będziecie żyli długo i szczęśliwie?
No na pewno by go zostawiła jakby się dowiedziała,że ma drugą rodzinę i to trwa tyle czasu

To równie dobrze by mógł to zrobić z kimś innym kto się od razu zgodzi na taki układ ,jest przystojny wiele chętnych by się znalazło .Gdy mówił że mnie kocha nic nie oczekiwał i długo nic w tej sferze między nami nie było .Ja też na nic nie naciskałam
A skąd wiesz że nie robi? Skąd Ty masz tą pewność do wszystkiego? Facet z którym zrobiłaś dziecko ślubował w urzędzie czy w kościele przed świadkami. Nic ten typ nie robi sobie z tego. A Ty lykasz wszystko jak pelikan

reklama
A skąd wiesz że nie robi? Skąd Ty masz tą pewność do wszystkiego? Facet z którym zrobiłaś dziecko ślubował w urzędzie czy w kościele przed świadkami. Nic ten typ nie robi sobie z tego. A Ty lykasz wszystko jak pelikan
Po prostu czasem tak jest że się źle wybierze ,gdyby było szczęśliwe życie i gdyby ją kochał nawet nie pomyślałby o zdradzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry