• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża

reklama
Wpakowałas. Teraz Ty piszesz na forum co zrobić, jak to rozegrać... Facet już się odsunął od ciebie i ma to gdzieś

Uwielbiam jak się rzuca takimi pewniakami. A może coś jeszcze wywróżysz ze swojej szklanej kuli ? Skończycie jako kochająca rodzina i będziecie żyli długo i szczęśliwie?
To się nadaje na scenariusz kolejnego toxic romansidła dla nastolatek 🤣

Wpakowałas. Teraz Ty piszesz na forum co zrobić, jak to rozegrać... Facet już się odsunął od ciebie i ma to gdzieś

Uwielbiam jak się rzuca takimi pewniakami. A może coś jeszcze wywróżysz ze swojej szklanej kuli ? Skończycie jako kochająca rodzina i będziecie żyli długo i szczęśliwie?
No na pewno by go zostawiła jakby się dowiedziała,że ma drugą rodzinę i to trwa tyle czasu

To równie dobrze by mógł to zrobić z kimś innym kto się od razu zgodzi na taki układ ,jest przystojny wiele chętnych by się znalazło .Gdy mówił że mnie kocha nic nie oczekiwał i długo nic w tej sferze między nami nie było .Ja też na nic nie naciskałam
A skąd wiesz że nie robi? Skąd Ty masz tą pewność do wszystkiego? Facet z którym zrobiłaś dziecko ślubował w urzędzie czy w kościele przed świadkami. Nic ten typ nie robi sobie z tego. A Ty lykasz wszystko jak pelikan

reklama
A skąd wiesz że nie robi? Skąd Ty masz tą pewność do wszystkiego? Facet z którym zrobiłaś dziecko ślubował w urzędzie czy w kościele przed świadkami. Nic ten typ nie robi sobie z tego. A Ty lykasz wszystko jak pelikan
Po prostu czasem tak jest że się źle wybierze ,gdyby było szczęśliwe życie i gdyby ją kochał nawet nie pomyślałby o zdradzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry