reklama

Ciąża

No bo jak ktoś kocha to nie zdradza .Nie ze mną też nie planował.Chodzi mi o to że nie celowo zrobił jej dziecko .I seks z nią dla niego to tylko seks ,nie jest powiązany z jakimiś uczuciami .Bo on już od dawna nic do niej nie czuje
no ale, może ja kocha a z tobą ma przygodny sex ? Wciska kit żebyś mu dała bo wie, że się nie wygadasz. Chłop jak potrzebuje se ulżyć to wszystko zrobi

reklama
A
Budowanie swojego szczęścia na czyimś nieszczęściu. Świetny początek wspólnej drogi. Ja wierzę w to, że to co dajesz to do Ciebie wraca, a Ty?
A ja wierzę ,że powinna być sprawiedliwość i powinno nam się ułożyć .Nikt tu nie buduje szczęścia na cudzym nieszczęściu ,bo tam nigdy szczęścia nie było .Gdyby było tak szczęśliwie nigdy bym się tam nie pojawiła

no ale, może ja kocha a z tobą ma przygodny sex ? Wciska kit żebyś mu dała bo wie, że się nie wygadasz. Chłop jak potrzebuje se ulżyć to wszystko zrobi
To równie dobrze by mógł to zrobić z kimś innym kto się od razu zgodzi na taki układ ,jest przystojny wiele chętnych by się znalazło .Gdy mówił że mnie kocha nic nie oczekiwał i długo nic w tej sferze między nami nie było .Ja też na nic nie naciskałam

No ale ze mną też będzie miał dziecko i ze mną je zrobił.Ona sobie poradzi z pomocą rodziny a ja prócz niego nie mam w tej sytuacji nikogo .Z resztą mówił że nie żałuję ze mną tego dziecka
A czyj to problem, że nie masz w tej sytuacji nikogo? Na pewno nie jego żony. I nie Ty ustalasz tutaj zasady.
Mówił Ci dużo rzeczy, a teraz nie ma dla Ciebie czasu. Powodzenia 🤣

Nigdzie mu się nie wpakowałam ,nie zaciągnęłam go tam na siłę,tylko to była nasza wspólna decyzja
Wpakowałas. Teraz Ty piszesz na forum co zrobić, jak to rozegrać... Facet już się odsunął od ciebie i ma to gdzieś
Jak przyzna się żonie to wtedy ona go kopnie
Uwielbiam jak się rzuca takimi pewniakami. A może coś jeszcze wywróżysz ze swojej szklanej kuli ? Skończycie jako kochająca rodzina i będziecie żyli długo i szczęśliwie?

reklama
A
A ja wierzę ,że powinna być sprawiedliwość i powinno nam się ułożyć .Nikt tu nie buduje szczęścia na cudzym nieszczęściu ,bo tam nigdy szczęścia nie było .Gdyby było tak szczęśliwie nigdy bym się tam nie pojawiła
🤦🏻
To równie dobrze by mógł to zrobić z kimś innym kto się od razu zgodzi na taki układ ,jest przystojny wiele chętnych by się znalazło .Gdy mówił że mnie kocha nic nie oczekiwał i długo nic w tej sferze między nami nie było .Ja też na nic nie naciskałam
Wiele chętnych? Ale chętnych kurw******w chyba .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry