reklama

Ciąża

reklama
Kobieta kobiecie, niesamowite…
Powinien wybrać Was, bo żona ma dużo pomocy od rodziny? A z kim te dzieci zrobiła?

Po pierwsze - formy zabezpieczenia istnieją dla obu płci.
Po drugie - „on wiedział doskonale co robi”, a ty wiedziałaś?
Po trzecie - albo Cię wyobraźnia za mocno ponosi, albo te Twoje wartości „ja z zajętym nigdy/tak wyszło”, to możesz sobie wsadzić wiesz gdzie :)

Facet wreszcie będzie musiał swoje piwo wypić, ale Ty swoją piankę też będziesz musiała spijać. Oby Cię nigdy nie spotkało to, co spotka jego żonę jak się dowie. A powinna.

Btw, życzę wszystkim kobietom porządnych partnerów i nie spotkania na swojej drodze kobiety o takich wartościach jak autorka posta. Sorry not sorry🤷‍♀️
No ale ze mną też będzie miał dziecko i ze mną je zrobił.Ona sobie poradzi z pomocą rodziny a ja prócz niego nie mam w tej sytuacji nikogo .Z resztą mówił że nie żałuję ze mną tego dziecka

Sama sobie winna jesteś, dosłownie.
Wiedziałaś, że ma żonę i dziecko a i tak się facetowi do łóżka wepchałaś. Jesteś dla tego faceta teraz coś na zasadzie ladaco, sorry.
Dla mnie takie kobiety nie powinny mieć szacunku wgl z resztą faceci również co w związkach są i rodziny mają.
Nigdzie mu się nie wpakowałam ,nie zaciągnęłam go tam na siłę,tylko to była nasza wspólna decyzja

To nie takie proste ,bo ją by bez problemu zostawił ,ale są też dzieci .W tym jedno chore a drugie dopiero się urodziło.Takie coś trzeba dobrze rozegrać
Jaka żmija XD dobrze rozegrać... Wiedząc, że maja chore dziecko i kolejne w drodze... Dramat. Współczuję tylko i wyłącznie tej nieświadomie niczego kobiecie, żonie tego obrzydliwego typa. A wy oboje jesteście siebie warci

reklama
No ale ze mną też będzie miał dziecko i ze mną je zrobił.Ona sobie poradzi z pomocą rodziny a ja prócz niego nie mam w tej sytuacji nikogo .Z resztą mówił że nie żałuję ze mną tego dziecka
Dziewczyno, zejdź na ziemię !!
Wepchałaś się do łóżka ŻONATEMU FACETOWI , OJCU DZIECI !! .

To jest Twój problem rozumiesz ?!
Nigdzie mu się nie wpakowałam ,nie zaciągnęłam go tam na siłę,tylko to była nasza wspólna decyzja
Ale tak się zachowują zwykle ku***, tak jak Ty się zachowałaś. Nikt Ci o tym nie powiedział ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry