Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Panie w agencji towarzyskiej zazwyczaj dbają o takie rzeczy jak zabezpieczenieNie. Ty byłaś i będziesz na doskok / jak te Panie w agencji towarzyskiej.
W sumie też prawdaPanie w agencji towarzyskiej zazwyczaj dbają o takie rzeczy jak zabezpieczenie![]()
No czasem to nie jest takie proste ,jak jedno z dzieci jest chore np .Jak są kredyty .To co że zrobił.Ja też będę mieć z nim dzieckoLala (sorry ale mam wrażenie, że gadam z tak niedojrzała osoba), jak się źle wybierze to dorosły człowiek zamyka pewny rozdzial, w tym wypadku małżeństwo. I idzie dalej. Zakłada nową rodzinę itd. normalna rzecz
Problem w tym że u Ty wjebalas się w jakiś chory układ. Gdyby on chciał się rozwieść już by dawno to zrobił. Ale nie zrobil. On swojej żonie zrobił kolejne dziecko. Czego nie kumasz?
Masz wałaNo czasem to nie jest takie proste ,jak jedno z dzieci jest chore np .Jak są kredyty .To co że zrobił.Ja też będę mieć z nim dziecko
Raz piszesz, że ma hajs i ogarnie, a teraz wspominasz o kredytach.No czasem to nie jest takie proste ,jak jedno z dzieci jest chore np .Jak są kredyty .To co że zrobił.Ja też będę mieć z nim dziecko
Raz piszesz, że ma hajs i ogarnie, a teraz wspominasz o kredytach.
Historia Ci się sypie.
No bo ma pieniądze,nie jest biedny .Ale ma też spore kredyty które wziął jak był jeszcze młodyRaz piszesz, że ma hajs i ogarnie, a teraz wspominasz o kredytach.
Historia Ci się sypie.
Kredyt na domŻe chwilówki mówisz ?Bosz
![]()