reklama

Ciąża

reklama
No czasem to nie jest takie proste ,jak jedno z dzieci jest chore np .Jak są kredyty .To co że zrobił.Ja też będę mieć z nim dziecko
Ale czego Ty oczekujesz od nas? Od lasek z forum? Nie uzyskasz żadnej rady. Sytuacja jest spaprana i tyle. Na pewno nikt nie zgodzi się z Tobą. Ty coś piszesz o sprawiedliwości... Że żona sobie poradzi, on powinien ją zostawić, bo ona ma kogoś do pomocy, a Ty nie... Więc jak tak szukasz sprawiedliwość to jak dla mnie sprawiedliwie by było żeby żona tego typa dowiedziała się z kim dzieli życie i podjęła decyzję co z tym zrobić. Dla Ciebie nie powinno być dobrego scenariusza, bo odpowiedzialność próbujesz zrzucić tylko na niego, bo to on żonaty. A Ty miałaś ta świadomość, weszłaś w to i będziesz ponosic bolesne konsekwencje i mnie to cieszy (bo to konsekwencje twoich zjebanych wyborów, a nie np jakiś nieszczęśliwy wypadek). Jednie szkoda tego dziecka które ma tak zjebana matkę. Właśnie, tylko współczuję osobom postronnym, czyli żonie i dzieciom

A czyli to nie chodzi o miłości tylko myślałaś że złapiesz na dziecko ale nie wyszło. Spoko
Ale czego Ty oczekujesz od nas? Od lasek z forum? Nie uzyskasz żadnej rady. Sytuacja jest spaprana i tyle. Na pewno nikt nie zgodzi się z Tobą. Ty coś piszesz o sprawiedliwości... Że żona sobie poradzi, on powinien ją zostawić, bo ona ma kogoś do pomocy, a Ty nie... Więc jak tak szukasz sprawiedliwość to jak dla mnie sprawiedliwie by było żeby żona tego typa dowiedziała się z kim dzięki życie i podjęła decyzję co z tym zrobić. Dla Ciebie nie powinno być dobrego scenariusza, bo odpowiedzialność próbujesz zrzucić tylko na niego, bo to on żonaty. A Ty miałaś ta świadomość, weszłaś w to i będziesz ponosic bolesne konsekwencje i mnie to cieszy (bo to konsekwencje twoich zjebanych wyborów, a nie np jakiś nieszczęśliwy wypadek). Jednie szkoda tego dziecka które ma tak zjebana matkę. Właśnie, tylko współczuję osobom postronnym, czyli żonie i dzieciom
Jak widać niczego nie można oczekiwać.Kobiete w ciąży w trudnej sytuacji,w załamaniu doprowadzacie do jeszcze większego załamania. Gratuluję

reklama
Sama się do tego doprowadzilaś i doprowadzasz dalej poprzez wypisywanie tych głupot.
Sama sobie winna jesteś tej sytuacji, ani jedna z Nas tutaj nie maczała w tym palucha.
Oczywiście że maczacie stosując hejt .Jak ma sie zamiar takie rzeczy pisać to się nic nie pisze .Nie wiesz co się dzieje z osobą po drugiej stronie i jakie kroki podejmie przez Twoje wypisywanie bredni i naśmiewanie .Jesteście wszystkie niedojrzałe że potraficie się śmiać z tak poważnej sytuacji .Nie pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry