93kora
Moderator
To weź je pospłacaj co? Odciążyć możesz tą naiwną i biedną żonęNo bo ma pieniądze,nie jest biedny .Ale ma też spore kredyty które wziął jak był jeszcze młody
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To weź je pospłacaj co? Odciążyć możesz tą naiwną i biedną żonęNo bo ma pieniądze,nie jest biedny .Ale ma też spore kredyty które wziął jak był jeszcze młody
Chodzi tylko i wyłącznie o miłość.Bo o co innego może chodzićA czyli to nie chodzi o miłości tylko myślałaś że złapiesz na dziecko ale nie wyszło. Spoko
Ale czego Ty oczekujesz od nas? Od lasek z forum? Nie uzyskasz żadnej rady. Sytuacja jest spaprana i tyle. Na pewno nikt nie zgodzi się z Tobą. Ty coś piszesz o sprawiedliwości... Że żona sobie poradzi, on powinien ją zostawić, bo ona ma kogoś do pomocy, a Ty nie... Więc jak tak szukasz sprawiedliwość to jak dla mnie sprawiedliwie by było żeby żona tego typa dowiedziała się z kim dzieli życie i podjęła decyzję co z tym zrobić. Dla Ciebie nie powinno być dobrego scenariusza, bo odpowiedzialność próbujesz zrzucić tylko na niego, bo to on żonaty. A Ty miałaś ta świadomość, weszłaś w to i będziesz ponosic bolesne konsekwencje i mnie to cieszy (bo to konsekwencje twoich zjebanych wyborów, a nie np jakiś nieszczęśliwy wypadek). Jednie szkoda tego dziecka które ma tak zjebana matkę. Właśnie, tylko współczuję osobom postronnym, czyli żonie i dzieciomNo czasem to nie jest takie proste ,jak jedno z dzieci jest chore np .Jak są kredyty .To co że zrobił.Ja też będę mieć z nim dziecko
Na du*ę .A czyli to nie chodzi o miłości tylko myślałaś że złapiesz na dziecko ale nie wyszło. Spoko
Bogaty z kredytamiNo bo ma pieniądze,nie jest biedny .Ale ma też spore kredyty które wziął jak był jeszcze młody
Od razu zaczęłam śpiewać toBogaty z kredytami
Już teraz pomyślcie o zapisaniu się do programu „Życie na kredycie”. Może szybciej spłacicie![]()
A czyli to nie chodzi o miłości tylko myślałaś że złapiesz na dziecko ale nie wyszło. Spoko
Jak widać niczego nie można oczekiwać.Kobiete w ciąży w trudnej sytuacji,w załamaniu doprowadzacie do jeszcze większego załamania. GratulujęAle czego Ty oczekujesz od nas? Od lasek z forum? Nie uzyskasz żadnej rady. Sytuacja jest spaprana i tyle. Na pewno nikt nie zgodzi się z Tobą. Ty coś piszesz o sprawiedliwości... Że żona sobie poradzi, on powinien ją zostawić, bo ona ma kogoś do pomocy, a Ty nie... Więc jak tak szukasz sprawiedliwość to jak dla mnie sprawiedliwie by było żeby żona tego typa dowiedziała się z kim dzięki życie i podjęła decyzję co z tym zrobić. Dla Ciebie nie powinno być dobrego scenariusza, bo odpowiedzialność próbujesz zrzucić tylko na niego, bo to on żonaty. A Ty miałaś ta świadomość, weszłaś w to i będziesz ponosic bolesne konsekwencje i mnie to cieszy (bo to konsekwencje twoich zjebanych wyborów, a nie np jakiś nieszczęśliwy wypadek). Jednie szkoda tego dziecka które ma tak zjebana matkę. Właśnie, tylko współczuję osobom postronnym, czyli żonie i dzieciom
Sama się do tego doprowadzilaś i doprowadzasz dalej poprzez wypisywanie tych głupot.Jak widać niczego nie można oczekiwać.Kobiete w ciąży w trudnej sytuacji,w załamaniu doprowadzacie do jeszcze większego załamania. Gratuluję
Oczywiście że maczacie stosując hejt .Jak ma sie zamiar takie rzeczy pisać to się nic nie pisze .Nie wiesz co się dzieje z osobą po drugiej stronie i jakie kroki podejmie przez Twoje wypisywanie bredni i naśmiewanie .Jesteście wszystkie niedojrzałe że potraficie się śmiać z tak poważnej sytuacji .Nie pozdrawiamSama się do tego doprowadzilaś i doprowadzasz dalej poprzez wypisywanie tych głupot.
Sama sobie winna jesteś tej sytuacji, ani jedna z Nas tutaj nie maczała w tym palucha.