reklama

Ciąża

Oczywiście że maczacie stosując hejt .Jak ma sie zamiar takie rzeczy pisać to się nic nie pisze .Nie wiesz co się dzieje z osobą po drugiej stronie i jakie kroki podejmie przez Twoje wypisywanie bredni i naśmiewanie .Jesteście wszystkie niedojrzałe że potraficie się śmiać z tak poważnej sytuacji .Nie pozdrawiam
Pomocy psychologicznej szuka się gdzie indziej w takich sytuacjach. Jeśli jesteś w kryzysie psychicznym są od tego specjaliści, a nie forum. Możesz skorzystać z całodobowych telefonów wsparcia.

reklama
Pomocy psychologicznej szuka się gdzie indziej w takich sytuacjach. Jeśli jesteś w kryzysie psychicznym są od tego specjaliści, a nie forum. Możesz skorzystać z całodobowych telefonów wsparcia.
Ale to nie chodzi wcale o telefon zaufania.
Myślała, że weźmiemy napiszemy coś w stylu "dobrze, dobij żonę i chore dziecko" - no tak wynika z tych wypowiedzi "ona sobie poradzi" , " ona ma rodzine".

Jedyne wsparcie jakie jest teraz możliwe w Twojej sytuacji to wejście na drogę sądową i materialna pomoc.
Nie przekonasz człowieka żeby z Tobą był, jeżeli tego nie chce.

Oczekiwałam wsparcia a nie jakiś komentarzy nienawiści i naśmiewania,bo tu nie ma się z czego śmiać .Nie byłam świadoma bo on sam nie był świadomy ,bo zostało zdiagnozowane kilka miesięcy temu ,już po tym jak weszliśmy w relacje .Nikogo nie skrzywdziłam bo nikt o niczym nie wie .Ja żonie ani jego dzieciom nic nie przysięgałam więc w jaki sposób ich skrzywdziłam
Komentarze nienawiści... Nikogo nie skrzywdziłam, bo nikt nic nie wie XD niech teraz każda kobieta co to czyta pomyśli, że jej mąż/parter ma na boku ciężarna kochankę. No nie wiem dziewczyny, ale świadomość tego że to mogłaby być prawda jest uwierająca, a co dopiero jak to dzieje się w realnym życiu. Wyobraź sobie, że to że osoba okradana czy manipulowana nie zdaje sobie z tego sprawy, nie świadczy o tym że to się nie dzieje, że nie dzieje się realna krzywda. Od kiedy do tego potrzeba pełnej świadomości, żeby być krzywdzonym?! Ta osoba po prostu nie ma tej świadomości, jeszcze. Serio trzeba Ci to tłumaczyć? Ta żona dowie się że przez x czasu ktoś ją oszukiwał i zdradzał. A świadomość tego że żyła z nim normalnie kiedy ruchał inna pannę na boku musi być miażdżąca. Serio, jak bardzo jesteś spaczoną osoba że tak wypierasz krzywdę żony.... To powinno być społecznie piętnowane

No Ty jesteś nienormalna i odklejona od rzeczywistości. Pisałaś wczesniej, że powiedział Ci o tym, że ma chore dziecko.
Nie musiałaś przysięgać , jak żmija się zachowałaś wobec żony i dzieci.
Ktos tu nie umie czytać ze zrozumieniem pisałam że mi powiedział po tygodniu pisania że ma żonę i dziecko nic wtedy nie było wiadomo o żadnej chorobie .Bo zdiagnozowali jego córkę kilka miesięcy temu i się okazało że ma autyzm,bo zachowywała się w szkole inaczej .Ale to jakaś lekka forma autyzmu i funkcjonuje w zasadzie normalnie

reklama
Komentarze nienawiści... Nikogo nie skrzywdziłam, bo nikt nic nie wie XD niech teraz każda kobieta co to czyta pomyśli, że jej mąż/parter ma na boku ciężarna kochankę. No nie wiem dziewczyny, ale świadomość tego że to mogłaby być prawda jest uwierająca, a co dopiero jak to dzieje się w realnym życiu. Wyobraź sobie, że to że osoba okradana czy manipulowana nie zdaje sobie z tego sprawy, nie świadczy o tym że to się nie dzieje, że nie dzieje się realna krzywda. Od kiedy do tego potrzeba pełnej świadomości, żeby być krzywdzonym?! Ta osoba po prostu nie ma tej świadomości, jeszcze. Serio trzeba Ci to tłumaczyć? Ta żona dowie się że przez x czasu ktoś ją oszukiwał i zdradzał. A świadomość tego że żyła z nim normalnie kiedy ruchał inna pannę na boku musi być miażdżąca. Serio, jak bardzo jesteś spaczoną osoba że tak wypierasz krzywdę żony.... To powinno być społecznie piętnowane
No dobrze to informując ją że jest zdradzana nie skrzywdzę jej ? Nie wiem jak może zareagować .Nie znam jej przecież

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry