reklama

Ciąża

reklama
Ktos tu nie umie czytać ze zrozumieniem pisałam że mi powiedział po tygodniu pisania że ma żonę i dziecko nic wtedy nie było wiadomo o żadnej chorobie .Bo zdiagnozowali jego córkę kilka miesięcy temu i się okazało że ma autyzm,bo zachowywała się w szkole inaczej .Ale to jakaś lekka forma autyzmu i funkcjonuje w zasadzie normalnie

XD
I po pisaniu z typem tydzień nie mogłaś zawinąć się w siną dal, po informacji, że jest żonaty tylko wydumalas, że dziecko sobie z nim zrobisz?

No dobrze to informując ją że jest zdradzana nie skrzywdzę jej ? Nie wiem jak może zareagować .Nie znam jej przecież
Teraz się nad tym zastawiasz czy ja skrzywdzisz? Bosze szumiący. Ty ja juz skrzywdziłas. W chwili kiedy typ napisał że jest żonaty i nie odpisałaś to w takim razie dzięki, ale nie chcę mieć kontaktu z żonatym mężczyzna. Już wtedy. W tamtym momencie i teraz co się dzieje jest konsekwencją tamtej decyzji. I ta kobieta będąc dłużej w niewiedzy uważam że jest krzywdzona jeszcze bardziej. I świetnie że ma rodzinę i oparcie i jakoś się wygrzebie z tej sytuacji w która TY i ten typ ja wpakowaliscie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry