• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża

reklama
Ktos tu nie umie czytać ze zrozumieniem pisałam że mi powiedział po tygodniu pisania że ma żonę i dziecko nic wtedy nie było wiadomo o żadnej chorobie .Bo zdiagnozowali jego córkę kilka miesięcy temu i się okazało że ma autyzm,bo zachowywała się w szkole inaczej .Ale to jakaś lekka forma autyzmu i funkcjonuje w zasadzie normalnie

XD
I po pisaniu z typem tydzień nie mogłaś zawinąć się w siną dal, po informacji, że jest żonaty tylko wydumalas, że dziecko sobie z nim zrobisz?

No dobrze to informując ją że jest zdradzana nie skrzywdzę jej ? Nie wiem jak może zareagować .Nie znam jej przecież
Teraz się nad tym zastawiasz czy ja skrzywdzisz? Bosze szumiący. Ty ja juz skrzywdziłas. W chwili kiedy typ napisał że jest żonaty i nie odpisałaś to w takim razie dzięki, ale nie chcę mieć kontaktu z żonatym mężczyzna. Już wtedy. W tamtym momencie i teraz co się dzieje jest konsekwencją tamtej decyzji. I ta kobieta będąc dłużej w niewiedzy uważam że jest krzywdzona jeszcze bardziej. I świetnie że ma rodzinę i oparcie i jakoś się wygrzebie z tej sytuacji w która TY i ten typ ja wpakowaliscie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry