reklama

Ciąża

reklama
Skąd wiesz kim dla niego jestem ,nie wiesz jak to między nami wyglądało i wygląda ,że to szczera miłość .Nigdzie nie jest jeszcze powiedziane kogo wybrał .Bo wszystko może się zmienić o 180 stopni .Może wydarzyć się wiele rzeczy
Oj bosz... To tak gdybajmy dalej. Weź najlepiej zadzwoń do ośrodka interwencji kryzysowej. Tam może udziela Ci psychologicznej pomocy, na pewno nie od babek z forum gdzie myślę większość z nas jest w normalnych związkach i każda z nas sympatyzuje z żoną a nie z tobą, laska która zrobiła sobie dziecko z żonatym mężczyzna...
Statystyki są raczej nieubłagane i spójrz na to na chłodno. Nie mogłabyś poczytać o tym? Jakie mechanizmy za tym stoją?
Tak samo jak żona pewnie też jestes manipulowana, ale nie chcesz dopuścić tego do świadomości.

Załączniki

• Screenshot_2026-03-12-13-43-42-636_com.openai.chatgpt-edit.jpg
    Screenshot_2026-03-12-13-43-42-636_com.openai.chatgpt-edit.jpg
    169,3 KB · Wyświetleń: 20
A nie przychodzi Ci do głowy że po prostu z nią tylko tak jest ,bo z nią się nie układa i on nie chce z nią być .I po prostu poznał kogoś kogo naprawdę szczerze pokochał i w konsekwencji doszło do zdrady.Bywa tak w wielu przypadkach
Bywa owszem.
Wtedy taki facet to frajer* a kobieta taka jest po prostu zwykłą suk* bo świadoma.

A nie przychodzi Ci do głowy że po prostu z nią tylko tak jest ,bo z nią się nie układa i on nie chce z nią być .I po prostu poznał kogoś kogo naprawdę szczerze pokochał i w konsekwencji doszło do zdrady.Bywa tak w wielu przypadkach
Przypadkowo się zdradza, no hit XD On przypadkowo założył profil i przypadkowo wpadł do Twojej waginy.
Przykro mi się o tym uświadamiać, ale zdrada to wybór.
Oby Ciebie nikt nigdy tak przypadkowo nie zdradził.

reklama
Przypadkowo się zdradza, no hit XD On przypadkowo założył profil i przypadkowo wpadł do Twojej waginy.
Przykro mi się o tym uświadamiać, ale zdrada to wybór.
Oby Ciebie nikt nigdy tak przypadkowo nie zdradził.
Ja nie mówię że coś zrobił przypadkowo ,po prostu się zakochał i w konsekwencji doszło do zdrady a że do niej już dawno nic nie czuł to ich związek istniał tylko na papierze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry