93kora
Moderator
Też bym gwałtownie zareagowała, każda pewnie kobieta z resztą. Teraz się boisz ? HeheNie znam jej pod tym względem jak gwałtownie by mogła zareagować.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też bym gwałtownie zareagowała, każda pewnie kobieta z resztą. Teraz się boisz ? HeheNie znam jej pod tym względem jak gwałtownie by mogła zareagować.
Skąd wiesz kim dla niego jestem ,nie wiesz jak to między nami wyglądało i wygląda ,że to szczera miłość .Nigdzie nie jest jeszcze powiedziane kogo wybrał .Bo wszystko może się zmienić o 180 stopni .Może wydarzyć się wiele rzeczyAle się nie zajmie pewnie rozumiesz ? Byłaś zabawką dla takiego faceta i dalej zostaniesz.
Dobrze, że wybrał żonę i dzieci- mam nadzieję ,że się przyzna żonie. Pójdą na terapię i tyle.
A Ty masz nauczkę.
Nigdzie nie jest napisane że w się zakochałam w tydzień ,po prostu go najpierw polubiłam i chciałam widywać się na zasadzie koleżeństwa a uczucie wyszło stopniowo i już nie potrafiłam go sobie odpuścićW tydzien się zakochałaś?
Wiesz, że dziecku też tak naprawdę fundujecie syf? Abstrahując już od żonki i ich dzieci.
A bierzesz pod uwagę taki scenariusz, że żona się dowiaduję od Ciebie o zdradzie. Wywala go z domu. Ty go przyjmujesz, a za chwilę okazuje się, że typ bzyka inne w najlepsze. I historia zatacza koło.Nie chcę go zostawiać w spokoju .To ojciec mojego dziecka ,chce żeby się nami zajął
No właśnie może zareagować różnie .Dlatego nie chce nic mówić ,to nie ja jestem z nią w małżeństwie więc to on jej powinien przekazać w możliwie jak najlepszy sposób by nic sobie nie zrobiłaTeż bym gwałtownie zareagowała, każda pewnie kobieta z resztą. Teraz się boisz ? Hehe
Chyba Tobie a nie sobie.On
No właśnie może zareagować różnie .Dlatego nie chce nic mówić ,to nie ja jestem z nią w małżeństwie więc to on jej powinien przekazać w możliwie jak najlepszy sposób by nic sobie nie zrobiła
A bierzesz pod uwagę taki scenariusz, że żona się dowiaduję od Ciebie o zdradzie. Wywala go z domu. Ty go przyjmujesz, a za chwilę okazuje się, że typ bzyka inne w najlepsze. I historia zatacza koło.
Wiesz że jak się przyzna to traci w oczach sądu i majątek może być w całości przekazany kobiecie? Rozpad małżeństwa z jego winy, poczytaj.On
No właśnie może zareagować różnie .Dlatego nie chce nic mówić ,to nie ja jestem z nią w małżeństwie więc to on jej powinien przekazać w możliwie jak najlepszy sposób by nic sobie nie zrobiła
Dom zabrać a gość z kredytem zostaje, proste.Wiesz że jak się przyzna to traci w oczach sądu i majątek może być w całości przekazany kobiecie? Rozpad małżeństwa z jego winy, poczytaj.
Wiesz że ona może uzyskać z palcem w nosie alimenty na siebie?
A nie przychodzi Ci do głowy że po prostu z nią tylko tak jest ,bo z nią się nie układa i on nie chce z nią być .I po prostu poznał kogoś kogo naprawdę szczerze pokochał i w konsekwencji doszło do zdrady.Bywa tak w wielu przypadkachNo pewnie, nie ma oporów zdradzać żonę to czemu nie kochankę, jej tym bardziej nic nie obiecał...
Jest to całkiem logiczne. Co kochanka zrobi? Rozwód weźmie jak ślubu nie ma?