reklama

Ciąża

reklama
Ale się nie zajmie pewnie rozumiesz ? Byłaś zabawką dla takiego faceta i dalej zostaniesz.

Dobrze, że wybrał żonę i dzieci- mam nadzieję ,że się przyzna żonie. Pójdą na terapię i tyle.

A Ty masz nauczkę.
Skąd wiesz kim dla niego jestem ,nie wiesz jak to między nami wyglądało i wygląda ,że to szczera miłość .Nigdzie nie jest jeszcze powiedziane kogo wybrał .Bo wszystko może się zmienić o 180 stopni .Może wydarzyć się wiele rzeczy

A bierzesz pod uwagę taki scenariusz, że żona się dowiaduję od Ciebie o zdradzie. Wywala go z domu. Ty go przyjmujesz, a za chwilę okazuje się, że typ bzyka inne w najlepsze. I historia zatacza koło.

No pewnie, nie ma oporów zdradzać żonę to czemu nie kochankę, jej tym bardziej nic nie obiecał...
Jest to całkiem logiczne. Co kochanka zrobi? Rozwód weźmie jak ślubu nie ma?

On
No właśnie może zareagować różnie .Dlatego nie chce nic mówić ,to nie ja jestem z nią w małżeństwie więc to on jej powinien przekazać w możliwie jak najlepszy sposób by nic sobie nie zrobiła
Wiesz że jak się przyzna to traci w oczach sądu i majątek może być w całości przekazany kobiecie? Rozpad małżeństwa z jego winy, poczytaj.
Wiesz że ona może uzyskać z palcem w nosie alimenty na siebie?

reklama
No pewnie, nie ma oporów zdradzać żonę to czemu nie kochankę, jej tym bardziej nic nie obiecał...
Jest to całkiem logiczne. Co kochanka zrobi? Rozwód weźmie jak ślubu nie ma?
A nie przychodzi Ci do głowy że po prostu z nią tylko tak jest ,bo z nią się nie układa i on nie chce z nią być .I po prostu poznał kogoś kogo naprawdę szczerze pokochał i w konsekwencji doszło do zdrady.Bywa tak w wielu przypadkach

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry