reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciązowe Kłopociki

Dorinka, może być tak że granulat Ci się zbił i rzeczywiście zmniejszył objętość, wystarczy tylko go dosypać, ale skoro masz już lepszą, sprawdzoną , to może lepiej nie kombinować.

reklama
mam pytanko dziewczyny czy wasze maleństwa tez daja wam wycisk uciskajac i prą na pecherz bo ja co skorzystam z ubikacji to za chwile to samo i strasznie mnie kłuje na dole w kroczu i w brzuchu.

izka tak samo - ciągle jestem w ubikacji, jak chodzę to tez odczuwam ból, jakiś dziwny ucisk, ale już niedługo.....

Ja to w okresie ciazy od poczatku duzo sikalam, a teraz jak ten pessar mam - chociaz nie wiem czy to przez niego - to czesto i naprawde duzo.

Siusiu to mi się chce przy każdej zmianie pozycji a szczególnie jak Mateuszek bryka przy okazji i nóżkami po pęcherzu kopie :-(
Ale to nic, u mnie tydzień bez zalania spodni to tydzień stracony :wściekła/y: a zdarza się to przy kichnięciu lub przy kaszlu.
A siusianie to cały rytuał:
1. normalne siusianie
2. udaje, że wstaje
3. znowu siusianie
i tak kilka razy
Ale mój gin powiedział, że nietrzymanie siuśków to normalne w ciąży. No ale bez przesady :baffled:

Ja już chcę urodzic. U mnie to jak nie urok to przemarsz wojska :baffled:
A do tego wszystkiego dochodzą nieprzespane noce. Ostatnio podliczyłam ile śpię na dobę - wyszło ok 3-4 h. Padam, jestem zmęczona i rozdrażniona a jak się położę to zasnąc nie mogę.
Ok na dzisiaj koniec narzekania z mojej strony.
Dobrej nocki życzę
Clue

Clue juz nie dlugo tych meczarni, musimy to jakos wytrzymac:tak:. Na nietrzymanie siusiow bardzo dobrze dzialaja cwiczenia Kegla. Po porodzie moze ten problem sie nasilic, a teraz mozna choc troche wzmocnic miesnie.

reklama
no widze ze nie tylko mnie to meczy:-)

eh... juz sie zalilam na innym watku ale tu tez sie pozale... i moze mi cos poradzicie... jak mozna malucha uspokoic zeby tak sie nie wyzywal na mamusi:-) idzis poprostu diabel w niego wspapil, i nawet sie wuszuc nie moge bo odrazu kopnial albo boks... makabra... ja rozumiem ze mu ciasno ale zeby az tak mial o tym przypominac... zawsze dzialala na niego muzyka, ale dzis nawet muzyka nie dziala... juz nie wiem co mam zrobic...

Do góry