reklama

Ciążowe Kłopociki

Hmmm... ja tez jestem przy sobie... Przed ciaza wazylam 73kg (przy 172cm), a teraz jakby waga wskazuje 81kg!!!!!!!!!! Nie zauwazylam nowych rozstepow, bo skora na brzuszu okazala sie "elastyczna" :))) Piersi wygladaja ok, ale sila grawitacji robi swoje :))) Poza tym naprawde niczym sie nie smaruje. Wychodze spod prysznica, wycieram sie i nakladam ciuszki :) [...] (ups):-p

reklama
gosiakuprewicz no to masz figórkę podobnie do mnie!:-)
Ja przed ciążą miałam 72 kg przy wzroście 172. A teraz waga wskazuje prawie 79kg.
Co do smarowanie się to czasami ale bardzo żadko bo mi się zapomina używam dove nawilżający. Nie wiem czy działa bo raz w tyg albo rzadziej to za mało a rozstępów narazie nowych nie widzę:-)

Troszkę mnie pocieszyłyście.ja przed ciążą właśnie nie pamietam ile ważyłam ,ale chyba 61 kg przy wzroście 171cm a teraz prawie 70kg !!!!!!!!!Ale widzę ,że i tak najwięcej grubnę z was wszystkich.Co to będzie w 9 m-cu? Dopiero zaczniemy tyc.Ponoc ideałem jest przybrac 15 kg. To jest nieosiągalne!!!!!

Mafa, wiem, co czujesz :))))
Ja tez jestem troszke przerazona :) Normalnie nie mam takiego apetytu (no, moze przed okresem :) ), ale teraz?! Dzis, jak wrocilam z pracy zrobilam generalny miks (widocznie moje Baby tak chcialo): tunczyk z pomidorem, sorbet truskawkowy, chipsy (ostre!!!!), na koniec kotlet z kurczaka (taki na zimno z wczoraj) i frapucino Mocca :) A teraz z Julka po grzance z... czosnkiem :)
Dzis spotkalam w parku starsza goralke, to mi powiedziala, ze skoro mam apetyt, to Dzidzia bedzie sie lepiej rozwijac :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) POlubilam ja od razu !!!!!!! :) Glowa i brzuszek do gory (TO NIC, ZE TO DRUGIE Z KILOGRAMAMI) :laugh2:

ja ważyłam 59kilo przy 173cm i do tej pory przytylam tylko dwa kilo....a jem jak najeta.....przyszla tesciowa piecze mi pyszne ciasta kiedy mam ochote chodze do baru na frytki pierogi i pizze...jestem w szoku ze moge pochlonac tyle w jeden dzien::) ale staram sie pic duzo wody sokow i owocow...nie cierpie na zaparcia ani nic z tych rzeczy wiec moze dlatego:)ale czuje ze zaczynam puchnac i dojde spokojnie do tych 70 kilogramow...:):):)a co tam!!!!nie bede sobie odmawiać:D

reklama
No to ja wazylam okolo 53 przy 166 cm a teraz okolo 56/57 kg czyli duzo nie przybralam :-)
Brzuch mam spory ale ja wole przytyc wiecej i troche mnie zmartwilyscie ta waga bo za malo przytyc w ciazy to tez nie dobrze ale pociesza mnie waga mojej KSIEZNICZKI 390 g wiec chyba nie jest zle:-)
Ja mam szybka przemiane materi zawsze tak mialam i wiecie codziennie rano siedze na kibelku i robie eeeeeeee :-) i moze dlatego waga mi tak nie rosnie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry