reklama

Ciążowe Kłopociki

Justyś, trzymam kciuki, że to jednak przedwczesny alarm.
A ja juz zdjęlam obrączkę i zaręczynowy (z wieeelkim trudem), bo potem moglo by byc za pozno. Obraczki robilismy tuz przed porodem z JUlą (8/9mies.), a po nim musialam ja zmniejszyc (dlonie mam raczej drobne), bo mi ciagle spadala :-p. Dzis się usmielismy z M., bo moja Mala ma po nim szerokie paluszki i moja obrączka pasuje juz teraz na nią :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Justyna trzymaj sie a w szpitalu jeśli to, mam nadzieje, jest falszywy alarm to przynajmniej Cię zbadają .

Ami zrobił się paskudny żylak od pachwiny aż do kolana i mocno boli jak dłużej stoję, lekarz kazal mi kupić leki i brać 3x1, może któraś z Was zna DETRALEX?
Po za tym w nocy mi niewygodnie przewracac sie z boku na bok ale to chyba nie tylko moja dolegliwość w tym okresie ciąży, ale generalnie ne narzekam oby tylko dziecko bylo zdrowe i porod przebiegl bez żadnych komplikacji , czego i każdej z Was życzę..

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

Małaulka ja brałam z Laurka Detralex a teraz biore Cyklo 3 Forte. Dasz rade nieszkodza one dzidzi:tak:
Justynka niedała jeszcze zadnego znaku. Jak cos tylko bede wiedziała zaraz wam napisze:tak:

Czarna biore to samo:)
ciekawe co z Justynka...
ja wczoraj mialam wrazenie ze sie zaczynam rozpakowywac ale przestalo na szczescie....brzuch twardy jak kamien i pierwszy raz bolal...odpuszczal tylko na chwile i znowu to samo. ale juz jest normalnie:)

reklama
Nie bola Was moze zebra Dziewczyny ?? mnie od pewnego czasu po prawej stronie...i to i od strony plecow i z przodu...czasem to jest nie do wytrzymania... nie wiem do konca czy to jest zwiazane z ciaza, czy moze jest jakis inny powod... :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry