reklama

Ciążowe Kłopociki

Trzymam kciuki za wszystkie fałszywe alarmy żebyście jeszcze troszkę doczekały :sorry2:
Ja też odczuwam pewne zmiany w samopoczuciu - lepiej mi się oddycha, ale brzuch mi się nie opuścił; wczoraj też brzuch mnie rozbolał tak dziwnie, w sumie jak na @, ale taki ból ciągnący z jednej strony i tylko przez chwilę. Bądź co bądź wzięłam profilaktycznie nospę. Dzisiaj odpukać cisza.

reklama
Kasia dobrze ze dzis cisza z tymi bólami:tak:
Marma ja wiem i ciesze sie ze ty tez to odczuwałaś choc nie z tego jakie sa tego skutki czyt skracanie szyjki. mam nadzieje ze mi sie tam nic jeszcze nieskraca
Ciril trzymam kciuki za wizyte

Wiecie co a ja nie mam problemów z oddychaniem, nawet mnie mały po zebrach nie kopie:rofl2::rofl2::rofl2: ja to jakas chyba dziwna jestem:nerd:

No i dobrze! Kto powiedział, że każda z nas ma odczuwać wszystko jednakowo :-)
ja w 1. ciąży dosłownie fruwałam a dolegliwości za bardzo nie pamiętam, więc nie mogły być takie najgorsze. No, pomijam mdłości do 4 m-ca :-):-)

CIRIL 3 mam kciuki za wizyte :-)Pisz na co i jak po wizycie :-)
CZARNA fajne ze dobrze sie czujesz :-)

KASIU pisalas ostatnio o tym na ogolnym Ja wlasnie wczoraj mialam takie cos jak ty ze niby brzuch mialam miekki ale czulam takie dziwne ciagniecie jakby na dol Brzuch nie byl twardy a to nie bolalo tylko takie nieprzyjemne Ciekawe co to moglo byc ???

Kaka ja te rozwolnienie mam juz od paru dobrych tygodni:baffled:spac tez calymi dniami bym mogla i ten bol krzyza.Juz codziennie odczuwam bole brzucha i zastanawiam sie czy mnie oszukuje czy sie zbiera do wyjscia!?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry