To i ja coś skrobnę może pomogę
na początku były bóle jak na @ uczucie ,że zaraz mnie zaleje i bóle w krzyżu no i plamienia nie brązowe nie białe coś pomiędzy , dostałam luteinę , na bóle krzyża polewałam sobie ciepłą wodą i kładłam się ciepło opatulona do wyrka i przechodziło , od samego początku były i mdłości i wymioty , na początku o każdej porze dnia , potem o różnych raz wieczorem raz z rana ,a czasem po obiedzie , potem co drugi dzień , a obecnie co trzeci dzień jak dotąd , mam obecnie bóle łydek wczoraj chodziłam jak paralityk jak się zasiedziałam albo poleżałam , bo jak rozchodziłam się to nie bolało , dziś już mniej bolą ,ale jeszcze je czuję , piję magnez , no i moje jelita to jest jakaś masakra nie jem rzeczy tłustych ani wzdymających ,a mimo to mam wzdęcia i bóle jelit czasem ból jest taki ,że aż do obojczyka promieniuje od brzucha i wtedy jak się położę to jest ulga i jak zjem jabłuszko np , wczoraj miałam rewolucję , jelita bolały tak ,że mąż myślał ,że to coś z dzieckiem tak mnie skręcało , okazało się ,że mnie przeczyściło ostatecznie i od tamtej pory cisza nie boli i czuję się normalnie , na silny ból krzyża gin radził apap ,ale nie zbyt często , na bóle macicy jak na @ nospę do 2 na dobę góra ja obecnie rzadko sięgam po nospę i oby tak zostało , no ,a na grzybka miałam nystatynę ,ale ten macmiror to połączenie nystatyny z czymś jeszcze , w ciąży jest dozwolony tylko okropnie brudzi bieliznę na żółto ,ale pomaga bo go brałam również przed ciążą.
No i chyba poza tym co opisałam to u mnie wszystko co mi dokucza , czasem mam takie bóle krzyża i pośladków oraz nóg ,że nie mogę z wyrka wstać zauważyłam ,że im więcej się ruszam tym mniej dolega ,ale jak w Sylwka i Nowy Rok przesadziłam z aktywnością to też ból się pojawił więc chyba umiarkowany ruch , spacerek czy jakieś delikatne ćwiczenia mogą złagodzić bóle.
aha jeszcze chciałam odnośnie akcji anty rozstępowej , znajoma mi poleciła oliwkę w żelu taką dla dzieci , bo od 4 miesiąca będę stosowała krem ,a obecnie stosuję tę oliwkę od wczoraj będę się smarowała rano i wieczorem.