HappyElephant
Fanka BB :)
Nie traćcie czasu na odpowiedzi, ten nade mną to pewnie spamer...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam do primarka taki kawał drogi że więcej mnie wyniesie koszt taksówki /pociągu niż to tego warteUdało mi się dziś dorwać w Primarku bardzo długie koszulki. Zwykłe, nie ciążowe, ale sięgają sporo za tyłek, więc będą okrywały brzuch, dopóki nie wyrosnę wszerzA kosztowały ułamek tego, co odzież ciążowa. Jakość typu „Primark basic”, ale na wyjście z dzieckiem do parku będą ok
Zobacz załącznik 874783
No tak, zdecydowanie po same koszulki nie warto, my akurat byliśmy w centrum, więc wpadłam po tanie staniki na teraz i właśnie sprawdzić jakieś długie bluzki. Ale może uda Ci się wybrać w końcu po ciuchy dla małego, to i dla siebie coś upolujeszJa mam do primarka taki kawał drogi że więcej mnie wyniesie koszt taksówki /pociągu niż to tego warte![]()
No tak, zdecydowanie po same koszulki nie warto, my akurat byliśmy w centrum, więc wpadłam po tanie staniki na teraz i właśnie sprawdzić jakieś długie bluzki. Ale może uda Ci się wybrać w końcu po ciuchy dla małego, to i dla siebie coś upolujesz
Ja mam Primark w centrum miasta, więc w sumie tylko koszt parkingu. Nie kupuję tam ubrań na „wyjście”, bo zmęczyło mnie już zastanawianie się po trzech praniach, czy wyrzucić, czy zostawić. Ale nadal zaopatrzam się w ciuchy domowe, w piżamy, sporadycznie jakieś spodnie, i kupuję ubrania dla dziecka - bo on tak szybko wyrasta, że nie zdąży zniszczyć, a nawet jeśli, to nie żal mi wyrzucić t-shirta za £1.30.