Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiesz mam ten sam problem i pamiętam ,że jak z Kubusiem w ciąży chodziłam to udało mi się kupić super staniki do karmienia w naszym rozmiarze tzn : małetaaa, ja z moimi dojarami nie dawałam rady - położna kazała ściągnąć stanik, choć nie wiem dlaczego. moje piersi są duże, ciężkie i przeszkadzają kiedy nie są "opanowane". Ale to już sprawa indywidualna.
do karmienia mam jeden - z poprzedniej ciąży - niestety nie karmiłam, więc za bardzo się nie przydał, muszę go przymierzyć..
nawilżane chusteczki jeszcze sobie wezmę do podcierania się - poprzednio nie dałam rady zwykłym papierem, choć należał do delikatnych.
dla dziecka u nas trzeba tylko pampersy i chusteczki - wszystko poza tym dają. ubranka dopiero na wyjście.

może dlatego, ze jakby trzeba było np reanimować to zanim ściagną stanik... no nie wiem ale mi jakos nie pzeszkadzało a mam rozmiar Gtaaa, ja z moimi dojarami nie dawałam rady - położna kazała ściągnąć stanik, choć nie wiem dlaczego. moje piersi są duże, ciężkie i przeszkadzają kiedy nie są "opanowane". Ale to już sprawa indywidualna.
do karmienia mam jeden - z poprzedniej ciąży - niestety nie karmiłam, więc za bardzo się nie przydał, muszę go przymierzyć..
nawilżane chusteczki jeszcze sobie wezmę do podcierania się - poprzednio nie dałam rady zwykłym papierem, choć należał do delikatnych.
dla dziecka u nas trzeba tylko pampersy i chusteczki - wszystko poza tym dają. ubranka dopiero na wyjście.
ja kupuję "alles", bardzo lubię, super wygodne z fiszbinami silikonowymi, mięciutkie i dośc elastyczne.najgorsze jest to ze te staniki do karmienia są jakieś takie wielkie... ja mam takie małe pypcie zamiast cyców, że te staniki do karmienia to sobie na głowe mogę założyć :/ :/ ja chyba na początek kupie własnie sobie jakiś bawełniany a później jak mi może jakieś pagórki wyskoczą z obecnych depresji w ciele to kupię do karmienia...
Czy polecacie jakieś konkretne staniki do karmienia tzn chodzi mi o firmę, nie chce kupić takiego że po praniu to on mi kolor dziwny nabierze czy się powyciąga.
No właśnie te moje to też firmy Alles .może dlatego, ze jakby trzeba było np reanimować to zanim ściagną stanik... no nie wiem ale mi jakos nie pzeszkadzało a mam rozmiar G
ja kupuję "alles", bardzo lubię, super wygodne z fiszbinami silikonowymi, mięciutkie i dośc elastyczne.
raz kupiłam z "canpola" tez był fajny ale mało elastyczny i jak się zbliżala pora karmienia kiedy to cyce pełne po brzeg to juz szwy się niemilo wbijaly.
Dziewczyny, z okazji moich urodzin, okazało sie ze stać mnie już na łóżeczkoWybrałam takie: Łóżeczko 140 X 70 CM Tapczanik + SZUFLADA Jardrew (2073945910) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale zaczęłam mieć wątpliwości co do tej szuflady. Na wyższych poziomach łóżeczka szuflada jest odkryta jakby nie było, nie wiem czy lepsze nie byłyby np. takie plastikowe pojemniki na kółkach, jak pod lozko. Macie jakieś doświadczenia z tymi szufladami? A może polecicie inne rozwiązanie? I do jakiego wieku faktycznie może slużyć łożeczko o długości 140cm? A jaki materac najlepszy? Druga opcja, bez szuflady jest taka: Łóżeczko / Tapczanik roz. 140/70cm kubi Orzech (2094279556) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Teraz ma normalne 90 na 200 od prawie roku.