• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

little_nina świetnie że urodzinki z urodzajem i możesz poszaleć zakupowo... :-) łóżeczko śliczne!

My mamy łóżeczko bez szuflady, bez wyjmowanych szczebelków i innych bajerów ale jest tak mocne że sama się koło Julci kładłam jak była potrzeba i nawet nie drgło... :-D taka jestem z niego zadowolona mimo że dostałam je po trójce dzieciaczków to po odrestaurowaniu wygląda jak nowe a przy Julci nic a nic się nie zniszczyło. Dokupię tylko materacyk i "mała się odchowa"

Wygląda podobnie do tego- JULIA-ŁÓŻECZKO 120x60 stylowe firmy Vento (2089696095) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. w sensie opuszczanego boku. Szczebelki mamy jakby z prostokątnych deseczek, a dno sporo niżej. Co prawda nie ma regulacji wysokości materaca ale spuszczany boczek całkiem rekompensuje brak tego elementu, bo nie muszę się przewieszać w pół tylko obsuwam i dostęp łatwy ;-) Potem na stałe był spuszczony i młoda sama sobie właziła i wyłaziła. Zaraz obok stało nasze łóżko więc robiła myk po naszym do swojego ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
ja bede z polski sciagac: wit d, cos od plesniawek, masc majerankowa, [FONT=&amp]pulmexbaby, [/FONT][FONT=&amp]smecta, [/FONT][FONT=&amp]kosmetykidla dziecka, [/FONT][FONT=&amp]ochraniaczdo łóżeczka, [/FONT][FONT=&amp]pieluchyflanelowe i tetrowe i pluszaczka przytulaczka, narazie tyle mi do glowy przyszło :) [/FONT]
No ja z apteczki dokładnie to samo-tylko nic na pleśniawki nie miałam ale u nas nie było takiej potrzeby. Jeszcze mi się przypomniało,ze czopki glicerynowe miałam z PL oraz paracetamol w czopkach-znacznie szybciej działa niż ten w syropie.

opuszczany bok łózeczka jest trudny do przecenienia, gdyby nie taki bok w naszym lozeczku to nie miałabym mozliwości wydobycia Stasia z łózeczka z moim wielkim brzuchem...

czarnula nie wiem skad jestes, ale u nas (ie i uk tez) jest masc dla niemowlat od urodzenia a'la Vick's - vapour rub, spytaj w aptece o Vick's dla niemowlat i nie bedziesz musiala Pulmex kupowac.

No ja z apteczki dokładnie to samo-tylko nic na pleśniawki nie miałam ale u nas nie było takiej potrzeby. Jeszcze mi się przypomniało,ze czopki glicerynowe miałam z PL oraz paracetamol w czopkach-znacznie szybciej działa niż ten w syropie.

tez mam na liscie [FONT=&quot]Viburcolczopki, nigdy przy Xav nie uzywalam ale teraz zakupie na czarna godzine[/FONT]

czarnula nie wiem skad jestes, ale u nas (ie i uk tez) jest masc dla niemowlat od urodzenia a'la Vick's - vapour rub, spytaj w aptece o Vick's dla niemowlat i nie bedziesz musiala Pulmex kupowac.

mieszkam w anglii, zaraz obadam w bootsie ten vick :)

a oto moje zakupy z allegro wlasnie przyszly:-)

Załączniki

• DSCN5684.jpg
    DSCN5684.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 76
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry