• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
fiore to poszukaj na ebayu w swoim kraju.

szukalam...sprowadzane co najblizej z uk,potem usa lub australii...kosztuja tam od 12$ ale za to przesylka ponad 30$ :eek: ale to i tak sporo na zabawke,bo 80zl to nie mala kasa(w przeliczniku),taka prawda.Chyba wiem,co podsune rodzicom chrzestnym Leo jako prezent ;-)

190zl za posciel :szok: w sensie takie sa ceny za cale komplety tak ogolnie? Pytam sie,bo ja mam przescieradlo,poszewke na kolderke i poduszeczke(nigdy prawie nie uzyta) z ikea za max.40zl + ochraniacz za 20zl.Nie wiedzialam,ze sa takie ceny za komplety...ale juz mnie nic nie zdziwi.

Ostatnia edycja:
fiore tu annte zamowila taki full wypas zestaw.ja w sklepie dzieciecym kupowalam zestaw poszewka na koldre, poszewka na poduszke, przescieradlo, ochraniacz za 59zl.
annte ja mam 3 komplety poscieli , mysle ze 2 napewno sa potzrebne .

Annte pościel super :tak: no ceny sa rózne, to w sumie tak naprawde zalezy gdzie sie kupi ,ilu czesciowa bedzie, bo ja juz sie tyle naogladalam ze sie w głowie od tego kreci. Ja w sumie mam po 2 razy poszewki na kołdre i poduszke i 1 poduszke i 1 kołderke. ale i tak wiem ze bede malego kocykiem przykrywac na poczatku a poduszka to raczej na pozniej tez bedzie a i ochraniacze musze tylko dokupic. narazie wiec to wszystko bedzie pełniło tylko funkcje ozdobna łozeczka ale ze dostalam za darmo to nie wybrzydzalam tylko wzielam :-p a i przescieradło mam razy 3 to juz kupione :tak:

Rozumiem,nie przegladalam calej strony,tylko po lebkach :zawstydzona/y: Oj juz cicho siedze,ale tez moim zdaniem 2komplety sa odpowiednim numerem i konieczny ochraniacz;-)

Ja dzisiaj wychaczylam 2 butelki aventa po 5e za sztuke ze smoczkami od miesiaca.Pierwsza koty za ploty :o)
Ja moge sie pochwalic ze posciel do lozeczka bedzie szyla mi moja mamunia ktora ma sie skladac z baldachimu(biala poszewka w rozowawe kfiaty z lumpka przerobiona) ochraniacha tez z tej koldry i gabki,przescieradla i kolderki bialej.Dodatkowo w praktikerze kupilam firaneczke w naszywane rozowe kotki(mama ma mi doszyc na gorze kawalek materialu w odcieniu poscieli) wszystko uszyc i przyleciec w kwietniu na porod :o)
Efektami bede sie chwalic przed porodem
Teraz sie czaje na lezaczek i maxi cosi pebble
W mojej rodzinie od pokolen same chlopy...mam 2 braci,2 chrzesniakow i zadnej dziewczynki.Moja bedzie pierwsza wiec ja z moja mama szalejemy juz w rozach :o) prosze wybaczyc moj feminizm...

Annte ja też się zdecydowałam na tą pościel z żyrafką tylko 14 elementów i w zielone paseczki na białym tle. Do tego dokupię jeszcze jeden komplet na zmianę ale same poszewki na kolderkę i poduszkę. Prześcieradełka kupiłam w Ikei. Myślę, że wystarczy.

Annte zgadzam się co do baldachimu ale mieszkamy w kawalerce i potrzebuję tego baldachimu żeby chociaż prowizorycznie oddzielić przestrzeń. Przygotowałam się już psychicznie na częste pranie

reklama
Annte zgadzam się co do baldachimu ale mieszkamy w kawalerce i potrzebuję tego baldachimu żeby chociaż prowizorycznie oddzielić przestrzeń. Przygotowałam się już psychicznie na częste pranie
Ja baldachimu nie mam ,ale moskitierę tak.
Ze względu na owady w lato moskieta jest lepsza od baldachimu.
A co do roztoczy i kurzu .
To jest wszędzie ,więc to nie problem.
Jak nie osiada to fruwa w powietrzu i taka różnica...

ja mam taką pościel
beż miś na hamaku
12el. komplet pościeli z baldachimem 90x120 (2083873727) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry