annte
Ninkowa Mama
My mamy już wszystko wybrane tylko czekamy na fundusze.
Pościel wybraliśmy taką Ala i As - 10el ŻYRAFKA 90x120 (2080614134) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kolor zielony
Co myślicie?
Ile kompletów pościeli kupujecie???
Pościel wybraliśmy taką Ala i As - 10el ŻYRAFKA 90x120 (2080614134) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kolor zielony
Co myślicie?
Ile kompletów pościeli kupujecie???
ale to i tak sporo na zabawke,bo 80zl to nie mala kasa(w przeliczniku),taka prawda.Chyba wiem,co podsune rodzicom chrzestnym Leo jako prezent ;-)
w sensie takie sa ceny za cale komplety tak ogolnie? Pytam sie,bo ja mam przescieradlo,poszewke na kolderke i poduszeczke(nigdy prawie nie uzyta) z ikea za max.40zl + ochraniacz za 20zl.Nie wiedzialam,ze sa takie ceny za komplety...ale juz mnie nic nie zdziwi.
no ceny sa rózne, to w sumie tak naprawde zalezy gdzie sie kupi ,ilu czesciowa bedzie, bo ja juz sie tyle naogladalam ze sie w głowie od tego kreci. Ja w sumie mam po 2 razy poszewki na kołdre i poduszke i 1 poduszke i 1 kołderke. ale i tak wiem ze bede malego kocykiem przykrywac na poczatku a poduszka to raczej na pozniej tez bedzie a i ochraniacze musze tylko dokupic. narazie wiec to wszystko bedzie pełniło tylko funkcje ozdobna łozeczka ale ze dostalam za darmo to nie wybrzydzalam tylko wzielam
a i przescieradło mam razy 3 to juz kupione
Oj juz cicho siedze,ale tez moim zdaniem 2komplety sa odpowiednim numerem i konieczny ochraniacz;-)