• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Flaurka dziecko jak najdluzej na plasko musi lezec. Bez poduszek zadnych. Nie pamietam od kiedy moj ma swojego jasia, ale jakos ponad pol roku mial na pewno. Do dzis wszedzie z nim chodzi i nie da nikomu innemu go dotknac.

reklama
Ja tez poduszki nie bede dawac i na poczatku maluda bedzie spac w rozku, dopiero jak podrosnie troche to moze jakas cienka podusie,albo ten klin podloze pod główke i zaczne przykrywac kołderka

ja ten klin dawałam pawie od samego poczatku, nawet jak jeszcze w rożku spali. Pediatra mi polecila ze względu na ulewanie i faktycznie na klinie nie ulewali

ja ten klin dawałam pawie od samego poczatku, nawet jak jeszcze w rożku spali. Pediatra mi polecila ze względu na ulewanie i faktycznie na klinie nie ulewali

Ja też bez poduszki przez pierwsze pół roku .
Klina nie miałam ,ale podniesione o kilka cm łózeczko i całe było pod skosem .
Efekt klina był bo dziecko leżało na płasko ,ale pod kątem .;-):-):-)

kilkolek pod nozki czy pod glowe?
nie wiem co to klin, ale moj na plasko calkiem i nic mu nie bylo;) Jedynie jak katar mial to kladlam cos pod materac bo wtedy wskazane zeby glowa wyzej byla, nie zatyka tak noska.

W rozku dlugo spal a pozniej tym samym rozkiem przykrywalam go. Teraz w rozku na pewno nie bedzie dlugo, bo to wiosna ale przykrywac pewnie bede.

A my kupilismy fotelik maxi cosi i jeszcze dzis jedziemy po quinny buzza :-))

a no własnie miałam o tym napisać, ze można np jakieś ksiązki pod nózki z jednej strony podlożyć albo jakiś kocyk pod materacyk

edit:
mam obecnie oko na taki oto wózeczek
GTX ESPIRO +ZOBACZ FILM+4W1 14 ELEMENTÓW 5 KOLOR (2147819005) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
macie jakies opinie na jego temat?
moze któraś oglądała?
Ja pod materac nie mogłam ,bo miałam 2 sensory od monitora oddechu ,więc się nie dało .
Dlatego od strony główki było podniesione na nóżkach .;-):-):-)

to i nawet ten klin by ci się nie nadał, bo on się zaczyna zwykle na odcinku lędźwiowym (zaleznie od rozmiaru klinu i wieku dziecka) no a dodatkowa gąbka to chyba by zaburzyła pracę monitora

reklama
to i nawet ten klin by ci się nie nadał, bo on się zaczyna zwykle na odcinku lędźwiowym (zaleznie od rozmiaru klinu i wieku dziecka) no a dodatkowa gąbka to chyba by zaburzyła pracę monitora
Dokładnie tak i dlatego jedynym rozwiązaniem było podniesienie łóżeczka na nózkach .;-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry