Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja ten klin dawałam pawie od samego poczatku, nawet jak jeszcze w rożku spali. Pediatra mi polecila ze względu na ulewanie i faktycznie na klinie nie ulewali
Ja pod materac nie mogłam ,bo miałam 2 sensory od monitora oddechu ,więc się nie dało .a no własnie miałam o tym napisać, ze można np jakieś ksiązki pod nózki z jednej strony podlożyć albo jakiś kocyk pod materacyk
edit:
mam obecnie oko na taki oto wózeczek
GTX ESPIRO +ZOBACZ FILM+4W1 14 ELEMENTÓW 5 KOLOR (2147819005) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
macie jakies opinie na jego temat?
moze któraś oglądała?
Dokładnie tak i dlatego jedynym rozwiązaniem było podniesienie łóżeczka na nózkach .;-):-):-)to i nawet ten klin by ci się nie nadał, bo on się zaczyna zwykle na odcinku lędźwiowym (zaleznie od rozmiaru klinu i wieku dziecka) no a dodatkowa gąbka to chyba by zaburzyła pracę monitora