pieszczoszka1988
Jestem mamusią
no własnie ja tez juz ogladałam kosz taki na pieluchy i zamierzam go kupic wraz z pachnącymi woreczkami
no i jeszcze ten podgrzewacz do butelek musze pamietac bo mi wypadł z głowy!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pieluchy spierasz z kupki w wodzie i wkładasz do woreczka .WIOLKA1509 w umie masz racje mało higieniczna ta gąba sa jeszcze plastikowe podkładki ale wydaja mi się nie wygodne dla takiego maluszka więc chyba zastosuje tą pieluche tak jak mówisz As 76 o nie wiedziałam że sa takie sa jakieś olejki pojemniki z uszczelkami i worki do prania napewno się rozejrze i koniecznie kupie a mam takie pytanie bo widze że jesteś zporientowana w temacie pieluch wielorazowy jak je prac? tzn czy je płuczesz wcześniej i pierzesz z innymi rzeczmi czy pierzesz osobno ?i czy 10 pieluch na poczatek tych z kieszonkami wystarczy jeżeli będę używać na zmianę z jednorazówkami (wiadomo wyjścia na spacer) i czy uzywałaś od samego początku używać bo czytałam że na poczatku aż pępuszek nie odpadnie to lepiej pampersy.super ten podgrzewacz :-) na wyjazdy napewno też się przyda :-) dziękuję bardzo za pomoc dziewczyny