reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

As - bluza boska! aż mi się zachciało kupić - choć nie mamy jeszcze nic, że nie wspomnę, że nie znam płci dziecka.

zastanawiałyście się dziewuchy nad kupnem pasa ściągającego po porodzie? taki na brzuch.. miałam wcześniej, ale kupiłam go późno, po 3 miesiącach od porodu i nie nosiłam za długo, ale zastanawiam się. macie jakieś doświadczenie, albo opinię??

reklama
Fajne ciuszki:)
Ja bede kupowac ubranka na 0-3 takie bodziaki, legginsy i ubranka na lato bardziej pod plec, zadnych spiochow juz bo w nocy ani w dzien nie bedzie w tym 'chodzic' przeciez.
A ja nadal plci nie znam i nie wiem czy poznam, bo dzis nogi mialo skrzyzowane wiec d... z krola;)

Ja to mam pokupowane najróżniejsze rozmiary nawet takie duże na roczek. Jak mi się coś spodoba to kupuję :) Tym sposobem mam sporo większych ubranek które mi sie bardzo podobają :tak:

też myślałam o takim przytulaku :-) a co do rozmiarów to kazda firma szyje inaczej np. ja pracowałam w sklepie dziecięcym i tam rozmiary wyglądały tak56 0-1 miesiąca62 1-3 miesiące68 3-6 miesięcy ale nasze rozmairy wypadały dosyć spore wiec chyba trzeba czasami na oko ja akurat nie kupuje większych niż 68 a nawet i staram się tylko do 62 ( jak coś ładnego się trafi 68 to wezmę ) bo wiem że w lipcu zaczynają się pierwsze wyprzedaże i można kupić dużo fajnych i tanich rzeczy na lato a maluch będzie miał już koło 2 -3 miesięcy to można wtedy zacząc kupowac już 68. pozatym różnie z tą pogodą bywa więc osobiście wolę poczekać :-)

A ja zwariowałam i znów zrobiłam zakupy .
Tym razem w necie :szok::szok::-D:-D
Troszkę ciuszków i 2 rzeczy potrzebne dla mnie.;-)
wyprawka żółto zielona
Wyprawka z Napisami 6cz Śpiochy Kaftanik Body r.56 (2021680038) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Body te - słodka córunia różowo- niebieskie - kocham moich rodziców -żółto pomarańczowe
Body Sito KUBUŚ Aplikacja dł. rękaw r.68 PL Napisy (2021319885) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
pajac pomarańczowy
Pajac Pajacyk Kubuś r.56 Sito Polskie Piżamka ! (2033523821) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ręcznik z kapturkiem -zajączek
Śliczny ręcznik ECO z kapturkiem +myjka__CHŁONNY (2035215964) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
majtki z siateczki
Wielorazowe MAJTKI POPORODOWE HARTMANN (1) +gratis (2035215819) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i ponownie kupiłam muszle ,bo miałam z Kubusiem i były rewelacyjne .:tak:
Polecam dla mam ,które chcą karmić piersią .
Nie tylko goją ,ale świetnie służą za wkładki laktacyjne wielokrotnego użytku.
Przelewa się wrzątkiem osusza i wsio.;-)
Kupiłam kiedyś za poradą położnej w szpitalu jak nie radziłam sobie z fontannami mleka i popękanymi brodawkami.;-):-):-)
MEDELA__MUSZLE WENTYLOWANE do gojenia piersi (2035216107) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry