• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

nie wiem jaka płeć bo mój gin. jest nie doje... :wściekła/y: i dzięki niemu to nic nie wiem.. ile ma dziecko cm ,jaka waga :wściekła/y: Musze się wybrać prywatnie ...
Co do ubranek większość już kupiła moja kochana mamunia:) w sumie to wszystkiego po trochu....
Parę ubranek tez kupiłam ja...kaftaniki,body,skarpetki.
Niektóre ubranka tez mam z Irlandii kupiłam je jak nie myślałam jeszcze o dziecku ...po prostu miałam je komuś sprezentować ale widać mi się przydarza:) no chyba ze będzie chłopak to nic się nie przyda bo większość jest różowa:P

reklama
a ja mam juzx kupione wszystko dla mojej coreczki. z racji tego ze mieszkam w norwegii a w polsce jest wszystko duzo tansze, wiec w grudniu kupilismy doslownie wszystko. czapeczki, body, pajacyki, wozek, lozeczko itp.... wiec teraz zostaje nam tylko czekac na nasze malenstwo

pieszczoszka moze zmien gina, w ciazy faktycznie warto chodzic prywatnie bo panstwowo slyszalam, ze wogole laske robia ze Cie zbadaja...no ale nie slyszalam o czyms takim zeby nie chcieli robic usg:/
Mi jakos nie spieszy sie z zakupami, wiec podziwiam ze masz juz wszytko:) ale w sumie fajnie, bo sw spokoj;)

daria w Norwegii wszytsko drozsze? mi np nie oplaca sie kupowac w PL bo wszytsko drozsze o wiele jak w Irl...jedynie w H&M w PL cos czasem kupowalam bo ceny sa przyblizone.

Ja za tydzien lece do PL, przepatrze co tam mam po Patryku (wszystko wyslalam), co kuzynka mi dala, moze dowiem sie plci i zrobie selekecje a jak nie to wysle paczke ze wszystkim;) zartuje...wezme jeden rozowy pajacyk na wszelki wypadek i tyle.

na kasę będzie problem bo kolejki na wizyte sa straszne i nie raz trzeba czekac wiecej niz mies na umowienie sie.. ale to szczegol.a prywatnie na razie nie moge isc bo .. no wlasnie pisałam juz o tym na maj2012 jaka mam sytuacje przez pewna osobe

pieszczoszko nie wiem jaka masz sytuacje, podejrzewam ze finansowa, ale ja bym dla sw spokoju raz poszla prywatnie zeby dowiedziec sie czy wszystko jest idealnie z maluszkiem...nawet nie o plec mi chodzi.

ja sie chwale zakupami na SALE :) moze byc dla obu plci, mam racje? nie dla noworodka...bluza jest na 3-6 miesiecy, pidzama na 6-12 :) a czapeczkki w H&M byly ostatnie 0-1m, do tego spodenki-legginsy sa, ale ztym sie wstrzymam i kupie w weekend bo mam voucher -5eu na zakupy a dzis go zapomnialam:) kupie tez wtedy bodziaki i sparpetki i podoba mi sie jeansowa tunika taka dla mnie, musze tylko zmierzyc czy M nie bedzie za duza.

Zobacz załącznik 424792

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry