kilolek
podwójna listopadowa mama
ja tez mam wszystkiego po trochu. Na 56 to już nic nie kupuję a na 62 musze jeszcez letnią czapeczkę kupić, taką z "wentylacją" :-) i nieco rampersików z krótkimi nogawkami i rękawkkami i na ramiączka.nie wiem jaka płeć bo mój gin. jest nie doje...i dzięki niemu to nic nie wiem.. ile ma dziecko cm ,jaka waga
Musze się wybrać prywatnie ...
Co do ubranek większość już kupiła moja kochana mamuniaw sumie to wszystkiego po trochu....
Parę ubranek tez kupiłam ja...kaftaniki,body,skarpetki.
Niektóre ubranka tez mam z Irlandii kupiłam je jak nie myślałam jeszcze o dziecku ...po prostu miałam je komuś sprezentować ale widać mi się przydarzano chyba ze będzie chłopak to nic się nie przyda bo większość jest różowa
![]()
Sporo rzeczy mi brakowało, bo chłopaki jesienno-zimowi ale popytałam tu na BB i dziewczyny bardzo chetnie mi poodsprzedawały cienkie rzeczy po swoich pociechach, naprawde za grosze (3-5zł za sztukę a wcele nie zniszczone, bo przecież co taki maluch zniszczy) rozki kupilam po 5zł.
Pieszczoszka nie przejmuj sie tym usg, grunt, ze w normie. Ja chodze prywatnie i taki sam tekst słyszę tyle, ze dostaję póxniej wydruk, to sobie wszystko wyczytam
i dzięki niemu to nic nie wiem.. ile ma dziecko cm ,jaka waga
Choc u mnie to dziwnie bylo,bo nie mialam widocznej owulacji i po prostu myslalam,ze nie bede miala jeszcze przez pare miesiecy(po strachu z "cysty" i leczeniu),wiec "zonk"...sama nie potrafilabym stwierdzic kiedy co i jak
;-)