No ale ja mowie, ze nie wyobrazam sobie tak wietrznego i zimnego dnia w lecie, bo takich nie ma i nawet lato 2011 mimo ze chlodne nie posiadalo takich dni.
A co do legginsow to Wy chyba nie rozumiecie o jakie mi chodzi...zwykle spodenki, tyle ze waskie, bawelniane a nie takie szerokie jak np dresy...
Favorite knit pants (2-pack) | Gap albo
Thermal pants | Gap
Wygodne przede wszystkim.
No i mojw zimie tez smigal po domu w rajtkach, jak gdzie poszlismy to tez kombinezon out i same rajtki, chociaz dlugo nie bylam przekonana do rajstop dla chlopcow.
Ale to juz podczas mocnych mrozow tylko.
Doskonale rozumiem co to legginsy .;-)
Dla mnie to co pokazujesz to też typowe spodnie niemowlęce pod inną nazwą .

Nigdy w życiu bym nie nazwała legginsami ,bo mają chociażby ściągacze przy nogawkach bardziej na dresy wyglądają ;-)
Legginsy są dla dziewczynek zwykle z czystej bawełny lub z lycrą dopasowane do kształtu nóżek (bardzo wąskie) .
Takie
AleNogi.pl - Legginsy MONA Lola 60 den
a maj i czerwiec 2010? u nas lało cały czas, były powodzie i zimno jak cholera - nie chcę kłamać, więc nie powiem ile stopni - po prostu nie pamiętam, ale można powiedzieć, że czerwiec powinien się zaliczyć do cieplejszych miesięcy. Nie twierdzę, że musi być zimno - mogą być tylko upały i susze. mój post miał na celu uświadomienie, że RACZEJ nie powinno się zdarzyć, żeby w lecie ubierać rajtki - na pewno nie opłaca się kupować takich 0-3m.
rajtki dla chłopców mają chłopięce aplikacje - samochody, koparki, zwierzątka i kolory odpowiednie dla chłopaka, więc nie wiem, co w nich złego. zwykłe średniowieczne poglądy.. dziewczynka może ubrać spodnie, czy też źle w nich będzie wyglądać?
leginsy wyobrażam sobie jak takie na mnie, czy Ciebie - raczej przylegające do ciała i cienkie. ze zdjęcia wnioskuję, że chodzi Ci po prostu o spodnie niemowlęce.
Dokładnie tak -spodnie niemowlęce ;-)
No sa rajtki dla chlopcow, oczywiscie

zanim P. sie urodzil to mowilam ze nigdy z wyciu rajtek mu nie ubiore bo to straszne

zreszta wszyscy chlopcy z dziecinstwa pamietaja rajtki jako cos strasznego

))
A spodenkami mozna to nazwac, fakt, chociaz rozne sa a mi chodzi o te bardziej obcisle wlasnie

jak kupie w H&M jutro czy pojutrze to pokaze. Ale to tez idealne wlasnie pod kombinezon, do tego skarpety i juz
A lato 2010 bylo upalne u nas (podkarpacie)

mimo, ze ulewy i powodzie to jednak ciepelko bylo.
A co za różnica czy założysz spodnie i skarpetki czy rajstopki?
Bo nie kumam

Rajstopy są oki do kombinezonu ,bo przynajmniej się nie ściągają przy kostce .;-):-):-)
Ollena myślę ,że mocno Cię zaskoczę ,ale u nas od dobrych kilku lat w przedszkolach chłopcy chodzą w samych rajstopkach .
Ma to jak najbardziej sporo zalet ,bo wygodniej dziecku zdjąć i założyć same rajstopki w toalecie chociażby ,a jak idą na spacer to szybciutko potrafią naciągnąć na wierzch spodnie .
U nas obowiązkowym strojem zapasowym do przedszkola są właśnie rajstopki,majteczki i koszulka cienka z krótkim lub z długim rękawkiem w zależności od pory roku.
Mój Kubuś do tej pory chodzi do szkoły o tej porze roku w rajtuzkach do kostki i skarpetkach .
Czy to przestępstwo?
Nawet dla tak dużych chłopców są fajne z napisami i dużo chłopców z jego klasy je nosi.
Rano jest naprawdę zimno ,a niektóre dziekaki idą na piechotę lub jadą rowerami ponad 2 km.
Marzną przez ten czas solidnie...;-)
Ollena mam do Ciebie prośbę .
Nie pisz dyrektywnie ,a raczej opisuj własne doświadczenia w sytuacjach jakie sa poruszane.;-)
Na czym Ci zależy, na dzieleniu się wiedzą jaką posiadasz i pomaganiem innym czy na zniechęcaniu do siebie?
Uzywaj komuniatu " ja" a nie " ty"
kompletnie inaczej brzmi "nie kupuj!" a " ja bym nie kupiła/ nie kupiłam gdyż.."
To naprawdę wielka różnica i nie będzie tak biło mocno po oczach...;-):-):-)
Dzięki za zrozumienie.;-):-):-)
Dziewczyny co myślicieo tym wózku?
ROYAL WÓZEK WIELOFUNKCYJNY + FOTELIK SAMOCHODOWY ! (2044499186) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Podoba mi się ten różowo-szary, więc jeśli będzie dzioewczynka to może się zdecyduję...
Widziała go może któraś na żywo??
Osobiście bym takiego nie kupiła ,bo po prostu takich nie lubię ,więc trudno mi się wypowiadać na ten temat.
Ty zapewne nie kupiłabyś takiego jak mi się podoba ,bo widzę ,że preferujesz wózki głębokie ,a ja tylko spacerówkę w miękką gondolą.;-)
Jeśli Tobie się podoba co jest najważniejsze to będziesz na pewno zadowolona .

:-):-)