• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

no ja ze ściągaczami nie kupuję, o mi się bardzo nie podobają.
Tu na fotce Kuba ma takie spodnie jak kupuję. (niestety jednak kiepsko widać) Nie powiedziałabym, ze nie pasują do butów zimowych (zalezy jakie się buty kupi). tu akurat ma do bluzy dresowej ale jak ma do zwykłej bluzki to tez pasują

Załączniki

• DSC00026.jpg
    DSC00026.jpg
    75,1 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
reklama
My mamy jeansy elastyczne,prawdziwym materialem jeansowym tego nie moge nazwac,ale sprawdza sie super i na kazda okazje;-)Rajstopki u nas od chlodow-poprzez dom-i specjalne na noc,bo V nie daje rady sie przykryc a w sypialni raczej nie mamy tropikow-lepiej sie spi i oddycha :tak:Chlopcu tez bede zakladala rajstopki,w tym rozowe po siostrze(hm..ma tylko 1 pare rozowych he he he) np.do spania.Ale o kolorach juz bylo,co w domu i nie widac,a wygodne to sie nie bede zameczala problematyka :tak:

a to moze dlatego ze ja w takich sklepach zakupów nie robie, bo nienawidzę galerii. Ja kpuję w zwyklych sklepach dziecięcych, czasem nawet na bazarze. Michas lubi chodzić na targ, bo tam sobie zwierzątka ogląda to ja przy okazji korzystam zakupowo

A ja chodze tylko do galerii na zakupy ubraniowe :zawstydzona/y: Na rozgrzeszenie dodam,ze baaaardzo rzadko(jak sa przeceny lub pilnie czegos potrzebujemy do ubrania),bo nie lubie tloku,a dla rozrywki lub zabicia czasu nigdy nie bylam:tak:U nas na bazarach w wiekszosci sa chinskie rzeczy,nawet jak jest napisane "made in ue lub italy".Niestety,ale ani nas ani dziecka toksycznymi ubraniami nie bede "faszerowala".

reklama
Ja się w ciuszki w tesco zaopatruje na razie, do kupowania wyprawki trochę czasu jednak zostało, wolałąbym wiedzieć jaka płec szczerze mówiąc najpierw. Bo kupowanie wszystkiego uniwersalnego męczące jest jednak ;) Z wyprawką się wstrzymuję, na razie mieszkanie trzeba wykończyć. Mam nadzieje że sprawę w sądzie wygram, wtedy bede mogła sobie pozwolić na zakup całej wyprawki od razu, paru zbędnych rzeczy i może na kuchnie trochę zostanie?

Za wózkami się nie rozglądam przesadnie, bede się musiała zagłębić w temat jaki najlepszy ;) Na razie wizualnie bardzo bardzo podobają mi się takie:
Balmoral_OnyxBlack2.jpg Ale one są baaardzo niepraktyczne i kosmicznie drogie, więc się na podobaniu wizualnym kończy :-):-D:-):-D Cena takiego wózeczka to ponad 9 000zł ;)

A oto moje nabytki z tescowych wyprzedaży:
DSCF1144.jpgDSCF1145.jpgDSCF1146.jpgDSCF1147.jpgDSCF1149.jpg

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry