czarnula83
Fanka BB :)
kosmiczny to on naprawde jest
chyba tylko ze 2 razy widzialam na zywo taki wozeczek, całkiem fajne są - wyglądaja jak z innej epoki 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
o u nas są bardzo rózne, w bardzo różnych cenach. Duzo polskich rzeczy, naprawde nei są zle. chociaż wole w zwykłych sklepach kupować to i na targu czasem kupuję jak jestem przy okazji. Warzywa, owocę to tylko na targu. jak mi sie na targu nie chce isc, bo mama daleko to na straganach w mieściie kupuję ale te z targu lepszeA ja chodze tylko do galerii na zakupy ubranioweNa rozgrzeszenie dodam,ze baaaardzo rzadko(jak sa przeceny lub pilnie czegos potrzebujemy do ubrania),bo nie lubie tloku,a dla rozrywki lub zabicia czasu nigdy nie bylam
U nas na bazarach w wiekszosci sa chinskie rzeczy,nawet jak jest napisane "made in ue lub italy".Niestety,ale ani nas ani dziecka toksycznymi ubraniami nie bede "faszerowala
Ja się w ciuszki w tesco zaopatruje na razie, do kupowania wyprawki trochę czasu jednak zostało, wolałąbym wiedzieć jaka płec szczerze mówiąc najpierw. Bo kupowanie wszystkiego uniwersalnego męczące jest jednakZ wyprawką się wstrzymuję, na razie mieszkanie trzeba wykończyć. Mam nadzieje że sprawę w sądzie wygram, wtedy bede mogła sobie pozwolić na zakup całej wyprawki od razu, paru zbędnych rzeczy i może na kuchnie trochę zostanie?
Za wózkami się nie rozglądam przesadnie, bede się musiała zagłębić w temat jaki najlepszyNa razie wizualnie bardzo bardzo podobają mi się takie:
Zobacz załącznik 425380 Ale one są baaardzo niepraktyczne i kosmicznie drogie, więc się na podobaniu wizualnym kończy :-):-)
Cena takiego wózeczka to ponad 9 000zł
A oto moje nabytki z tescowych wyprzedaży:
Zobacz załącznik 425387Zobacz załącznik 425388Zobacz załącznik 425389Zobacz załącznik 425390Zobacz załącznik 425391
:-):-)
) w ciazy z V! Dlatego jak ktos nam cos w prezencie sprawia dla malej,to juz wie ze nie moze byc made in China,wlacznie z zabawkami.