• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
No ja robie zakupy tylko w centrach handlowych i mam kilka sklepow dzieciecych do ktorych zawsze wchodze, bo dobra jakos i cena tez.
No i dla zabicia czasu czesto jezdzimy na takie zakupy lub chociaz pochodzic, bo tu rzadko kiedy jest pogoda na spacery..

Hej dziewczyny.Ja wolę was poczytać niż pisać.Mój typ wózka to CR-V Baby Boom ze skrętną tylną osią tak jak musty urban rider tylko o wiele tańszy i też ma wiele dobrych opinii.Ja chcę kolor szary a fotelik brązowy.
Baby Boom CR-V (spacerówka+gondola+ fotelik) KURIER GRATIS [id9533] - 1099.00

Tu jest więcej kolorów
[URL="http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1960"]..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: CRV Baby Booom (2w1) wózek głęboko-spacerowy - skrętna tylna oś!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja chodze tylko do galerii na zakupy ubraniowe :zawstydzona/y: Na rozgrzeszenie dodam,ze baaaardzo rzadko(jak sa przeceny lub pilnie czegos potrzebujemy do ubrania),bo nie lubie tloku,a dla rozrywki lub zabicia czasu nigdy nie bylam:tak:U nas na bazarach w wiekszosci sa chinskie rzeczy,nawet jak jest napisane "made in ue lub italy".Niestety,ale ani nas ani dziecka toksycznymi ubraniami nie bede "faszerowala
o u nas są bardzo rózne, w bardzo różnych cenach. Duzo polskich rzeczy, naprawde nei są zle. chociaż wole w zwykłych sklepach kupować to i na targu czasem kupuję jak jestem przy okazji. Warzywa, owocę to tylko na targu. jak mi sie na targu nie chce isc, bo mama daleko to na straganach w mieściie kupuję ale te z targu lepsze

dziewczyny te bodziaki z early daysa moge poradzic z czystym sumieniem moja corcia sie na nich wychowala i sa super, nie rozciagaja sie ani nie traca koloru, teraz maluszek bedzie tez chodzil w tych po corci bo sa nadal w dobrym stanie

Ja się w ciuszki w tesco zaopatruje na razie, do kupowania wyprawki trochę czasu jednak zostało, wolałąbym wiedzieć jaka płec szczerze mówiąc najpierw. Bo kupowanie wszystkiego uniwersalnego męczące jest jednak ;) Z wyprawką się wstrzymuję, na razie mieszkanie trzeba wykończyć. Mam nadzieje że sprawę w sądzie wygram, wtedy bede mogła sobie pozwolić na zakup całej wyprawki od razu, paru zbędnych rzeczy i może na kuchnie trochę zostanie?

Za wózkami się nie rozglądam przesadnie, bede się musiała zagłębić w temat jaki najlepszy ;) Na razie wizualnie bardzo bardzo podobają mi się takie:
Zobacz załącznik 425380 Ale one są baaardzo niepraktyczne i kosmicznie drogie, więc się na podobaniu wizualnym kończy :-):-D:-):-D Cena takiego wózeczka to ponad 9 000zł ;)

A oto moje nabytki z tescowych wyprzedaży:
Zobacz załącznik 425387Zobacz załącznik 425388Zobacz załącznik 425389Zobacz załącznik 425390Zobacz załącznik 425391

Super .
A do mnie też już przyszło wszystko to co zamawiałam.:tak::-):-)

reklama
Kilolek ja warzywa i owoce,nabial i "zwierzeta"(maz) to tylko od produktora.Czesto sama robie w domu makron,a skladniki biore z przydomowych produkcji ;-) W Polsce to inna spiewka z ubraniami,wierze ze sa z Polski,u nas chinszczyzna na kazdym kroku i niestety nawet ja kiedys alergii dostalam od legginsow(tak,tych prawdziwych,nie spodni ze sciagaczami;-):-D:-p) w ciazy z V! Dlatego jak ktos nam cos w prezencie sprawia dla malej,to juz wie ze nie moze byc made in China,wlacznie z zabawkami.
Ollena nasza pannica ma takie stopki nieproporcjonale,ze do spania w zime tylko rajstopki bez zaznaczonych stopek moze nosic,bo inaczej bym musiala kupowac pajacyki itp o 2-3rozmiary wieksze,a bez stop nie kupuje bo skarpetki magicznie jej ze stopek "same spadaja" i dziecieciu stopki marzna.Zreszta nawet pizamy dla malenkiej nie mam,nie mowiac ze sama pizam nie uzywam ani ja ani S,mamy odpowiednie t-shirty lub bluzki i gatki/dresy/legginsy do spania i tylko do spania.
Pisalas o spacerach,a nie ma jakis muzeum,wystaw etc...zamiast do galerii zakupowych sie wybierac???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry