• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

fiore ale jak stopy jej marzna pod koldra? Moj spi w samej gorze od pidzamy teraz, (mimo ze w pokoju ma najzimniej) a i tak jest mokrusienki, az wlosy ma mokre podczas spania.

A u nas sa muzea ale w centrum a do centrum to cala wyprawa jest i samochodem trudno bo z parkingiem problem, a do malla wsiadamy w samochod i jestesmy w 10min.

reklama
fiore ale jak stopy jej marzna pod koldra? Moj spi w samej gorze od pidzamy teraz, (mimo ze w pokoju ma najzimniej) a i tak jest mokrusienki, az wlosy ma mokre podczas spania.

A u nas sa muzea ale w centrum a do centrum to cala wyprawa jest i samochodem trudno bo z parkingiem problem, a do malla wsiadamy w samochod i jestesmy w 10min.

Ollena,Belli stopy nie marzna,ale spi odkryta...co oznacza,ze nie pod kolderka/kocykiem etc...tylko odkryta.Ile razy bym ja nie przykryla,tyle sie odkryje i przekreci.W sypialni mamy 17-18'C,wiec wole ja ubrac odpowiednio do spania.
Co do podrozy,dla chcacego nic trudnego(my mamy podobnie do Ciebie,a jednak zawsze jak sie chce to sie zrobi:tak:)...jak nie muzea,to spacerek na swiezym powietrzu i zachwycac sie przyroda :tak:

musisz sprawdzać w zakładce 'wysyłka" czy wysyłaja za granicę. A jak nie to ja ci moge kupic a potem do ciebie wyslać, tylko to chyba drogo wyjdzie

No wlasnie sie zastanawialam...wyjdzie duzo za duzo.Musze czegos u nas na ebay poszukac,ale ja nigdy nic przez net nie kupilam,jak nie pare pieluszek wielorazowych dla V :zawstydzona/y:

Mój brat regularnie robi zakupy z różnych zakątków świata i z tą przesyłką wcale tak drogo nie wychodzi. Zarejestruj się na allegro i napisz do sprzedawcy zapytanie. Myślę, że będzie Ci sie opłacać :tak:

reklama
fiore te body early days ludzie w PL sprzedaja normalnie! jest tego mnostwo na allegro z tej firmy, sama mialam sprowadzac do PL ale za duzo tego juz tam ludzie sprzedaja na allegro.
A bodziaki faktycznie sa fajne, potwierdzam:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry