joasia79
Fanka BB :)
Ja już zrobiłam porządek z ciuszkami. Miałam popakowane w workach próżniowych rozmiarami 0-3,3-6,6-12 miesięcy. Zrobiłam porządek o tyle,że jak na kolejnym usg potwierdzili,ze chłopak to wszystkie unisex ciuszki zostawiłam sobie, a dziewczęce do oddania: te 6-12 zawiozłam już koleżance,na te 3-6 też już mam chętną-koleżanką 3 tyg temu urodziła i wciąż szukam chętnego na ciuszki 0-3,chyba dam ogłoszenie w necie,że oddam za darmo aby ktoś sobie po to przyjechał.
A z tych uniwersalnych kolorów co sobie zostawiłam to jeszcze nie prałam ani nic tylko odłożyłam do worków. Sporo rzeczy też dostałam od koleżanki-ale to już na powyżej pół roku i od drugiej kilka fajnych bluz i spodenek ale te na ok 2 lata.
Myśle,że dokładniejszy przegląd oraz pranie i prasowanie to będę robić ok 35 tyg. Wtedy tez zrobię listę co jeszcze muszę dokupić-bo body i pajace na pewno
A z tych uniwersalnych kolorów co sobie zostawiłam to jeszcze nie prałam ani nic tylko odłożyłam do worków. Sporo rzeczy też dostałam od koleżanki-ale to już na powyżej pół roku i od drugiej kilka fajnych bluz i spodenek ale te na ok 2 lata.
Myśle,że dokładniejszy przegląd oraz pranie i prasowanie to będę robić ok 35 tyg. Wtedy tez zrobię listę co jeszcze muszę dokupić-bo body i pajace na pewno
ale już chyba w marcu, zestaw do szpitala naszykuję by był gotowy
i mamy corcie
;-)