reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Kobietki,moge sie dowiedziec czy ktoras z Was zna jakas strone z wykrojami ubranek dzieciecych?
Bede wdzieczna ;-)

reklama
my też byliśmy na zakupach. no i pierwsze najważniejsze to nowe staniki dla mnie, bo w stare nie wchodzę już niestety i kupiłam w h&m spodnie ciążowe bo są mega obniżki i 60zł tylko zapłaciłam:-)

wikasik - piękne mebelki (szczególnie fajne wgłębienie na przewijak- bardzo mi się podoba, daje dodatkową pewność, że dziecię nie fiknie z niego)
fiore - niestety nie znam;( może na obcojęzycznych stronkach?

A ja oddaję dzisiaj 2 rzeczy z bon prix, które okazały się za duże:
http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm;jsessionid=622038C0A65C290508698F40541BB931?pr=60821
http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm;jsessionid=622038C0A65C290508698F40541BB931?pr=61713

Za to ta bluzeczka jest super - świetnie leży i przepięknie podkreśla brzusio :) :
http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm;jsessionid=622038C0A65C290508698F40541BB931?pr=61717
Polecam!

Ostatnia edycja:
Wikasik calkowicie sie zgadzam z Kolezankami.Mebelki bardzo podchodza pod nasz gust :tak:
Aghuska ja nigdy nic nie kupilam wysylkowo do ubrania,w sensie czy przez net czy katalog,jakos nie umiem sie do tego przekonac i rzeczy po prostu musze przymierzyc zanim kupie :zawstydzona/y:

co do rzeczy zamawianych to ja mam bardzo dużo ciuchów i butów z allegro i nigdy jeszcze nie musiałam nic wymieniać ani odsyłać :)

Ostatnia edycja:
Ja też nie odsyłam. Tym razem było inaczej, ponieważ sama dobrze nie wiem jaki mam rozmiar w ciąży i wzięłam jednak za duży. Rzecz, którą zostawiłam była w moim starym rozmiarze, który, jak się okazało w sam raz pasował, a rosnący brzuszek schował się pod plisami dodatkowego materiału w przodu, więc rozmiar mógł pozostać. Mój błąd, że wybrałam za duże ciuchy:)

reklama
Agushka ja majac spora nadwage przed 1 ciaza, "kupilam sobie" po odkryciu ciazy spodnie ciazowe sztruksowe w sklepie o numer wieksze,zeby miec je na zime-stwierdzilam,ze przytyje.To byl prezent od meza w H&M za 160zl(40e)...w zime dokupowalam na wyprzedazach spodnie o 3 numery mniejsze od mojego rozmiaru sprzed ciazy i za 20zl(5e) :baffled::baffled::baffled:.A teraz te wielgasne spodnie leza i czekaja,az sie mi je uda podmienic w sklepie-juz 2,5r tak leza,a wciaz na wyprzedazach nie bylo tego koloru :-(

Do góry