polaa
Mamusia Kubusia&Wojtusia
A ja myslalam, ze w UK ogolnie latwo z cc
duzo znajomych tak mowi a ogladalam tez angielski program i mowili ze duzo kobiet chce cc na zyczenie wlasnie wiec sama nie wiem
zobacze co będzie ze mną;-) w kwietniu sie dowiem co i jak na pewno
w sumie sama nie wiem co ja chce
z jednej strony cc spoko, bez bolu i dziecko kolo siebie a z drugiej chcialabym sprobowac silami natury
ale tak naprawde chodzi o to, zeby z Malym bylo wszystko ok
jak beda chcieli mi robic cc to sie zgodze (moze sie boja ze cos sie z rana moze stać bo ja znam przypadek, ze kobieta rodzila po cc naturalnie i....ale nie bede tutaj pisać), wiadomo to "wyjatkowy" i skrajny przypadek ale roznie bywa.

duzo znajomych tak mowi a ogladalam tez angielski program i mowili ze duzo kobiet chce cc na zyczenie wlasnie wiec sama nie wiem

zobacze co będzie ze mną;-) w kwietniu sie dowiem co i jak na pewno

w sumie sama nie wiem co ja chce

z jednej strony cc spoko, bez bolu i dziecko kolo siebie a z drugiej chcialabym sprobowac silami natury
ale tak naprawde chodzi o to, zeby z Malym bylo wszystko ok
jak beda chcieli mi robic cc to sie zgodze (moze sie boja ze cos sie z rana moze stać bo ja znam przypadek, ze kobieta rodzila po cc naturalnie i....ale nie bede tutaj pisać), wiadomo to "wyjatkowy" i skrajny przypadek ale roznie bywa.
ale i tak sympatyczna wiec spoko. Pytalam sie o porod w wodzie i dowiedzialam sie tylko tyle, ze plan bedzie przygotowywany dopiero w 36tyg
i ze u nas w BC ja 2 wanny. Oczywiscie tak jak mowilyscie jak juz sie zacznie trzeba zadzwonic i uprzedzic ale nie ma sie gwarancji bo akurat moze byc tak ze inna bedzie wlasnie rodzic i bedzie przede mna. Nio ale zarys tego juz mam i juz sie tak nie boje.