Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Moj D standardowo bedzie ze mna tylko do momentu az powiedza ze mam zaczac przec i wroci na sale dopiero jak juz urodze,o ile w ogole bedziemy mieli z kim Olivie zostawic.

Ja sie tylko modle zeby moj porod byl szybki jak ten pierwszy tonie bedzie zle:-) Co do cesarek to z tego co ja slyszalam to tutaj nie chetnie robia nawet jesli sie mialo juz jedna-lekarze probuja zmuszac kobiety jak najdluzej do porodu naturalnego.Ja nie mialam cesarki ale mialam operacje kilka lat temu i mam szrame na jakies 20cm przez caly brzuch i od poczatku pierwszej ciazy nikt nawet nie wspominal ze moze beda musieli robic cesarke i rodzilam naturalnie.Przedtem mieszkalam poza Londynem ale w polowie ciazy przenioslam sie do Londynu i tutaj tez nikt sie ta szrama nie przejmowal-teraz urodze w tym samym szpitalu,juz raz mialam konsultacje z powodu tej operacji ale stwierdzili ze jesli 1wsze urodzilam naturalnie to teraz tez moge ale umowili mnie na kolejne konsultacje w 36 tygodniu dla pewnosci.
a mi polozna mowila na ostatniej wizycie ze raczej tez ja bede miala wiec nie wiem jak to jest tak naprawdę.no raczej u nas z cc też nie tak łatwo ale polaa ale jak u ciebie łatwiej to po prostu to wykorzystajPolaa moze u was w okolicy robia ale ja juz od roznych dziewczyn slyszalam ze tutaj nie za bardzo cesarki chca robic i musza miec naprawde mocna podstawe.Wiec pewnie tak jak z wszystkim,co szpital to co innego:-)