Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pierwsze raz takie coś słyszę
Moja koleżanka zrobiła angielski paszport synkowi normalnie poleciała do Polski i z niej wróciła
o zadnych polskich dokumentch nie wspominała, mogę jej jeszcze spytać. Ale jak dla mnie byłaby to głupota, przecież dziecko ma paszport nieważne jaki i niby czemu maja robić problemy? Moj Kuba miał tymczasowy polski,w Polsce zrobilam mu dowód na 5 lat a teraz wysyłamy o ang. Wojtula nie ma zadnego polskiego i nie bedzie miał skoro bedzie mial niedlugo ten angielski

tylko, że Ona teraz w PL wiec jak wróci, ok??Ok dzieki ja bede dopiero potrzebowala na nastepne wakacje ale juz sie martwieMi się wydaje, że jeśli dziecko będzie miał ten ang. paszport to nie bedzie zadnych problemów, mieszka w UK, tu się urodziło, tu rodzice mieszkają wiec jaki to problem?! Zdziwiłm sie bardzo i nawet spytam o to koleżanke i dam znaćtylko, że Ona teraz w PL wiec jak wróci, ok??

dziewczyny jak to jest z tymi paszportami brytyjskimi, moja corka bedzie taki miala i teraz pytanie czy ja musze robic jej tez polskie dokumenty? Bo slyszalam ze z pl moga jej nie wypuscic na angielskich skoro jest obywatelka polski (podwojne obywatelstwo) bo na terenie polski kazdy polak ma sie poslugiwac polskimi dokumentami. wiec jak to jest w rzeczywistowsci? Leciala juz ktoras mama polka z dzieckiem na brytyjskim paszporcie?Robia problemy ?, trzeba miec jeszcze jakis dodatkowy dokument np akt urodzenia?