reklama

Ciężarne na Wyspach

Witajcie i ja sie dołączam ... Jestem w 7 tyg ciazy dowiedziałam sie w poniedziałek ze jestem od 6 lat mieszkamy z mężem w uk w kent a o dzidzie staraliśmy sie 7 lat ... Marzenia sie spełniają

reklama
Kochani 4 marca mam spotkanie u gp ... To bedzie moje 1 spotkanie bede wtedy 9 tydzien niemogli znaleźć daty wcześniej juz byłam prywatnie wszystko ok słyszałam bicie serduszka ... Jak wyglada 1 wizyta on mnie bada czy dopiero kieruje do midwife ?? Kiedy jest pierwsze usg przez NHS ??

Mamusia29, ja miała wszystko strasznie późno, ale to przez to że mam niezdarnego GP :/
Nawet mój midwife powiedział (:szok: )żebym zmieniła GP bo szkoda nerwów.
Obecnie jestem w 18 tygodniu. Pierwszy scan i słuchanie serduszka miałam u polskiego gina prywatnie (£120), potem w 9tyg. nieco krwawiłam i spanikowałam więc zrobili mi kolejny scan w szpitalu. Ale tak naprawdę po 12 tygodniu zaczeli mnie traktować tak bardziej serio ( z wyjątkiem GP :no: )

Pozdrawiam :-)

Wygląda wszystko dobrze :)
w 9 tyg. wystąpiło lekkie krwawienie, pani doktor powiedziała, że to coś z łożyskiem, kolejna że nic nie zagraża dzidziusiowi
Na wszelki wypadek przeleżałam tydzień w łóżku i starałam się wstawać tylko do toalety.
Nic złego więcej się nie działo :D Teraz w sumie pracuję bez dnia wolnego i czuję się dobrze.

Nie mogę się doczekać kopniaków od mojego synusia :D (lekkie bulgotanie już czułam)

reklama
Koona to super :-)) ja jutro zaczynam 7 tydzien tak bardzo bym chciała zeby wszystko było ok tak długo czekałam na to maleństwo (6 lat) ja za 2 tyg powiem ze jestem w ciazy narazie wszyscy myślą ze mam zapalenie pęcherza i jajników mam lekka prace ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry