Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Mialam wywolywany porod po 12 dniach po terminie( w szpitalu). Podawali mi oczywiscie wszystkie te hormony i robili ten masaz i jeszcze potem wody przebili, na nic jednak ich trudy, bo mojemu Oliwieraskowi w ogole na swiat nie spieszno bylo...
. W koncu po 2 dniach wywolywania, zdecydowali o cesarce, bo to juz bylo w sumie 14 dni po terminie, wiec poznawo.... I tak to ze mna bylo. Ale nie stresuj sie tajchi, u kazdego jest inaczej....bedzie ok

mieliśmy koszmarny weekend 

a zaczęło się już w piątek wieczorem strasznie zaczęło mnie mdlić i byłam przekonana że to maleństwo gdzieś mi naciska i przez to te mdłości szybciudko poszłam spać jakie było moje rozczarowanie jak zerwałam się o 23 30 z łóżka i zaczęłam wymiotować i tak średnio co godz biegłam do toaletki na kolejną porcje wymiotów myślałam że się wykończę a żeby było śmieszniej no i ciekawiej mój mąż dostał biegunki a Ola ciągle sie budziła 

o 4 nad ranem dzwoniliśmy do położnej czy te wymioty nie zgrażaja malestwu ale powiedziała że nie na szczęście, wymioty trzymały mnie do soboty do południa a potem to strasznie muliło. Całą niedziele dochodziliśmy do siebie na szczęście wszystko przeszło i dzisiaj jest juz super. To tyle u nas 

ja te wszystkie sposoby, to juz tez wyprobowalam....
. W koncu bylam w takiej desperacji, ze chce miec dzidzie przed swietami, ze nawet zrobilam sobie ta herbatke o ktorej piszesz z polowy opakowania
, oczywiscie do tego przytulanko, tutaj bylo ciezko , bo P bardzo bal sie ze dziecku krzywde zrobi
i musialam go strasznie napastowac....
i nic nie pomoglo.....