reklama

Ciężarne na Wyspach

Tajchi zobaczymy, ja trzymam kciuki!
bab55.gif

reklama
No to ja tez trzymam Tajchi :tak::tak::tak::-)

Olinda- nie boj sie, tego zastrzyku to malo co czuc....:tak::-p

I ogolnie nie martwcie sie, damy sobie rade, czy z jednym dzieckiem czy z dwoma, w koncu jestesmy ta silniejsza plcia....:-D:-D

no więc juz wróciłam ,położna bardzo sympatyczna ,mimo że nie byłam u lekarza przyjęła mnie,zresztą dzięki mojej koleżance Ani , spisała wszystkie dane i nie wiem czy dlatego że poprzednie ciąże skończyły się tak jak się skonczyły czy dlatego że to juz 20 tydzień mam wyznaczony na następny piątek skan w szpitalu i nie muszę czekać na pismo lub telefon ze szpitala.:tak:

Monika1213- to super że będziesz miała usg zawsze to dodatkowe badanie i upewnienie sie że wszystko jest ok a właśnie na przelomie 20 tg robia to usg bardzo dokładnie mierzą u maleństwa wszystko co tylko jest możliwe :tak::-D
Tajchi- czekamy na wiadomości no i oczywiście trzymamy kciuki bardzo bardzo mocnooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monika - super, że tak gładko poszło u położnej!!

Tajchi - skoda, że berbeć się nie pokusił na wyjście dziś o 11:11!! Ale ma jeszcze szansę na 11:11 pm!! Trzymam kciuki!!

Mój mały myślałam,że będzie małym patriotą urodzonym w Anglii,ale niestety nic z tego olał to co mamusia do niego mówiła cały dzień:-D:-D
Troszkę się boję iść do tego szpitala ale cóż,trzeba się brać za siebie:crazy::crazy:

Tajchi a ten termi co mas zna dziś to według usg jest czy według daty ostatniej miesiączki?
Bo mój termin wg usg to 25.12 i on tu w Anglii mnie obowiązuje, a wg ostatniej miesiączki mam na 30 grudzień.
Olinduśjak samopoczucie,co porabiasz?
Monika1213,super,że położna miła i wszystko ok.

A mój Krzyś ma dziś 7 urodzinki. Dzis będzie torcik i małe przyjęcie o 4.
A mnie od wczoraj nękają te skurcze przepowiadające, miałm je w pierwszej ciązy i teraz też ale od wczoraj występuja bardzo często, już mnie brzusio od nich boli. Wzięłam wczoraj jedna nospę i nic, zobaczymy oby Karol jeszcze nie miał zamiaru wychodzić, bo za wcześnie na to.

reklama
Witam z rana.U nas dzis ładna pogoda słonko swieci,nie pada.

Tajchi no małemu sie nie spieszy,jak u mnie ja myślałam że urodze szybciej a jemu sie nie spieszyło.

Medio wszytkiego najlepszego dla synka,

Alex masz racje czy to bedzie dwojka trojka czy jedno my zawsze damy rady.
No czasami nie jest łatwo .

pozdrawiam reszte ciężarnych.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry