reklama

Ciężarne na Wyspach

Medio u mnie było dzień różnicy według usg 11.11 według miesiączki 12.11, więc żadna różnica.

No i wszystkiego najlepszego dla Twojego Krzysia:-D

Misiówka mój patriota wolał posiedzeic u mnie w brzuchu;-)

Olinada na pewno dam znać jak było

reklama
Medio- ucałuj Krzysia i życz mu od nas spełnienia marzeń i duuuużo duuuuużo zdrówka

a u nas nic ciekawego się nie dzieje, czuje się dobrze i czekam jeszcze tylko 9 dni:tak::-)

kasia.j- dzięki za linka napewno sie sprzyda :happy:
tajchi- trzymaj sie kochana jestesmy z tobą i trzymamy kciuki:-):rofl2:

Witam Was

U nas słoneczko świeci aż się chce żyć.

Wszystkim mamusiom, którym termin minął lub zbliża się wielkimi krokami życzę szybkiego porodu:) Żeby maleństwa były zdrowe:) a wy uśmiechnięte:)

A co do obaw odnośnie opieki dwójki szkrabów to sama też się boję jak sobie poradzę- Ola potrafi sama się nawet i godzinę zająć malowaniem lub zabawą ale bywa dzień że goni co minute do mnie i wtedy nie jestem w stanie nawet skoczyć do toalety. Mam nadzieje, że nie będzie problemów szczególnie z nią.

Ostatnio nie mogę spać po nocach i wtedy myślę, żeby maluszek nie miał takich kolek jak Ola że męczyliśmy się wszyscy prawie trzy miesiące bo wtedy to nie wiem :-( Przez pierwsze trzy miesiące przy Oluni schudłam 10 kg i to była masakra a do tego cały czas depresja bo nie byłam w stanie pomóc własnemu dziecku.
Oby teraz było inaczej wszystkie sposoby jakie były możliwe aby złagodzić ból wszystko zawiodło nie mówiąc o lekach które przepisywała pediatra Oli. Po prawie trzech miesiącach dostałam się do lekarza który mnie leczył jako dziecko i dał mi jeden lek dla Oli i pomogło od ręki. Trzymam za nas wszystkie kciuki oby nie było kolek:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry