Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wszystkim mamusiom, którym termin minął lub zbliża się wielkimi krokami życzę szybkiego porodu Żeby maleństwa były zdrowe a wy uśmiechnięte
A co do obaw odnośnie opieki dwójki szkrabów to sama też się boję jak sobie poradzę- Ola potrafi sama się nawet i godzinę zająć malowaniem lub zabawą ale bywa dzień że goni co minute do mnie i wtedy nie jestem w stanie nawet skoczyć do toalety. Mam nadzieje, że nie będzie problemów szczególnie z nią.
Ostatnio nie mogę spać po nocach i wtedy myślę, żeby maluszek nie miał takich kolek jak Ola że męczyliśmy się wszyscy prawie trzy miesiące bo wtedy to nie wiem :-( Przez pierwsze trzy miesiące przy Oluni schudłam 10 kg i to była masakra a do tego cały czas depresja bo nie byłam w stanie pomóc własnemu dziecku.
Oby teraz było inaczej wszystkie sposoby jakie były możliwe aby złagodzić ból wszystko zawiodło nie mówiąc o lekach które przepisywała pediatra Oli. Po prawie trzech miesiącach dostałam się do lekarza który mnie leczył jako dziecko i dał mi jeden lek dla Oli i pomogło od ręki. Trzymam za nas wszystkie kciuki oby nie było kolek