reklama

Ciężarne na Wyspach

No to Tajchi dokładnie obejrzeli twojego synka:-)
Ja leżałam na porodówce w Polsce i praktycznie lekarka tylko szybko obejrzała i nic więcej przez cały pobyt mało zaglądali do dzieci.

reklama
Cześć

U nas remont trwa od tygodnia nie mam na nic czasu. Mieliśmy wyremontować tylko sypialnie gdzie będzie maluszek a mąż wymyślił remont całego domu. wszędzie bałagan i nie nadążam sprzątać. A tu jeszcze został nam przedpokój do roboty i salon masakra. Ja za chwilę wysiądę i jeszcze biegam za Olusią żeby nie zroobiła sobie krzywdy. Jak ja nie lubię remontów. Jutro idziemy na rozmowe kwalifikacyjną do przedszkola i zobaczymy czy Ola będzie godzić na 2.5 godziny dziennie.

pozdrawiam

Zastanawiam się również jak sobie poradzę z maluszkiem i Olą mam wątpliwości. Ola to żywe dziecko i czasami mam problem nadążyć za nią a co dopiero jak będzie maluszek.

Czesc :-) Pozno, bo pozno, ale witam wszystkie ciezaroweczki i mamusie...:-). W ogole jakos ostatnio na nic nie mam czasu....

asinka_z- powodzenia na tej rozmowie w przedszkolu.:tak::-).
Kabaretka- witamy , pisz czesto...:-)

U mnie to malego w szpitalu ogladal lekarz 1 raz, pozniej pielegniarka przy wypisie( waga) i polozna do domu pare razy przychodzila, moze gdzies z 3-4 razy....

Medio- dla Ciebie pare zdiec Oliwierka, bo pamietam, ze prosilas. (Lepiej pozno niz wcale ;-):-p:-D)

Załączniki

• przylapany na brojeniu.JPG
    przylapany na brojeniu.JPG
    86,6 KB · Wyświetleń: 55
  • Swieta tuz tuz....JPG
    Swieta tuz tuz....JPG
    74,5 KB · Wyświetleń: 47
  • patataj.JPG
    patataj.JPG
    77,7 KB · Wyświetleń: 44
  • na placu zabaw.JPG
    na placu zabaw.JPG
    142,6 KB · Wyświetleń: 42
Alex3meyer cudny, wprost przecudny ten Twój synuś:tak::-);-):tak:.
Wiesz, jest on baaaardzo podobny do mojego Krzysia jak był w jego wieku, szkoda, bo nie mam żadnych zdjęć tu w Anglii z tego okresu,bo bym je wkleiła na stronkę; ale są bardzo podobni:tak:. I ten uśmiech:rofl2::rofl2::rofl2: rozbrajający.:happy:
Dzięki.

Pogoda, blee, przynajmniej u mnie pada:confused:.

Dzień dobry
Alex- Oliwierek słodziudki no i jaki Mikołaj zniego ho ho :tak::-D:-D
a my wczoraj byliśmy na spacerku aż 2 godz Oliwka dotleniła się za wszystkie czasy :-D ja fakt faktem byłam trochę obolała po tym spacerku ale pogoda była piękna więc aż grzech było nie wykorzystać jej tym bardziej że dzisiaj jest paskudnie wieje i leje:wściekła/y::wściekła/y: brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Buziaki

reklama
Olinda- kurcze, az trudno uwierzyc, ze mala ma prawie 2 tygodnie, nie? Przeciez dopiero co mowilas ze idzisz do szpitala....ale ten czas leci....
To jej pierwszy spacerek? Ja, pamietam, ze chyba tez tak kolo 2 tyg odczekalam, zanim wzielam Oliwiera na spacerek, no, ale to byl srodek zimy....

Medio- rzeczywiscie szkoda, ze nie masz zdiec Krzysia z tamtego okresu, chetnie tez bym poogladala....:tak:

Pogoda u mnie taka jak i u Was :tak: leje od rana....:crazy::crazy::-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry