reklama

Ciężarne na Wyspach

Alex-to był nasz 2 spacerek ale pierwszy tak długi.
widzę nowy suwaczek :tak: ale Ci dobrze jak ja bym sie powygrzewała tego nikt nie wie powinnam sie urodzić w Afryce tak kocham ciepełko mąż też wybrał nienajlepiej państwo do życia jakby cieplejszych nie było :szok::-D:-D byle do lata.......

reklama
hej kobitki
u mnie dzis ciężka nocka była mały budził sie co chwila na cyca, usypiał na godzinkę i znowu, w dzień to samo od 7.30 do 12.00 nie spał:szok:pózniej z mężęm pojechalismy do sklepu i tam i w aucie śpi jak suseł i do tej pory obudził sie raz na jedzonko i śpi, czyżby kolejna nocka nieprzespana????:no:

Tajchi a w szpitalu po porodzie miałaś samodzielny pokój czy byłaś z kimś? No i czy mąż jak np. trzeba zostać dzień czy dwa dłużej może być przy żonie i dziecku cały dzień?

Dzien dobry!!Chcialabym pogratulowac wszystkim dziewczyna,ktore juz urodzily:-)Ja wczoraj bylam na usg,dzidzia moja rosnie zdrowa:)Pochwale sie,ze bedziemy miec druga corcie:-)Pozdrawiam wszystkich!!

justa no to tylko pogratulowac Ci drugiej córci
medio u mnie było tak, mąż mógł być ze mną cały czas do poroduto było na Ip,nawet było dodatkowe łóżko dla niego jakby to dłużej trwało.Ale po porodzie to tylko w dzięń mógł siedziec ze mną od rana do 21.00, ale tylko mąż odwiedziny znajomych były ograniczone czasowo ok 2-3 godzin dziennie

A dzis mj maluszek dał mi odpocząć w nocy spał ładnie obudził sie na cyca ale zaraz zasypiał i tak od 22.00-8.00 oby tak mu juz zostało:-D

Hej.:-)
Tajchi- zycze oczywiscie zeby mu juz tak zostalo,ale szczerze mowiac nie ludz sie- przejdzie mu kolo3 miesiaca.....;-):-p:-D
Justa- witaj! I gratki!!!:tak::-)

My juz po spacerku, lepiej dzis niz wczoraj i to zdecydowanie....Teraz musze troche tu w kolo posprzatac i potem wpadne....

reklama
Justa gratulacje!
Tajchi super, oby tak dalej, dziecko które tak spi to marzenie nie jednej mamy.
Alex a zabawki na plaże dla Oliwierka masz czy kupice na miejscu?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry