reklama

Ciężarne na Wyspach

Medio- wiesz, nawet jakos sie nie zastanawialam nad zabawkami na plaze...he he- dobry pomysl:tak::-D Ale moze rzeczywiscie juz na miejscu...?:confused:

A musze sie pochwalic, ze wlasnie przed chwila Oliwierek postawil pierwsze kroczki....:tak::tak::tak: HURRRA!!! fajnie, niezdarnie do mnie podreptal, jak gadalam z mama przez telefon....:tak::-) No, to teraz juz z gorki pojdzie....

reklama
Medio-he he zapisuje zapisuje....:tak::-D Mam taka ksiazke do zapisywania np kiedy dziecko usiadlo, albo stanelo itp i zawsze wszystko skrzetnie odnotowuje....
A Misowka..? Moze juz rodzic zaczela...?:confused::dry:

Alex oj chyba Miśówka urodziła.
Udanych Mikołajek.
My dziś z Krzysiem do szpitala do okulisty, wizyte mamy w poradni.

santa-and-reindeer.gif
animatedgif-santa-claus3.gif
animatedgif-santa-claus2.gif

Ja dzis byłam w szpitalu z małym, bo w nocy zacząl mi kaszlec i miał katar no i kolka go męczyła, starszne te kolki są:szok::crazy:. zbadali go i wszystko niby ok, dostał cos do przeczyszczenia noska i do buzi jakies słodziutkie kropelki i tyle. Doktorowa spytała jak długo karmie małego powiedziałam że nawet do 2 godzin potrafi siedzieć, dostałam "opieprz",że tak długo i kazała mi karmic 5 minut odbicie i kolejne 10-15 minut nie dłużej, bo po 20 minutach mały łyka powietrze tyle,że mały sie nie nie najada i musze go dokarmić butlą i zjada jeszcze ok 60-70ml:szok:

dziewczyny mimo kataru i kaszlu mały spał dzis w nocy ale ja nie spałam bo ciągle otwierałam mu buzie aby oddychał bo zadawało mi sie,że mu ciężko oddychać i masowałam mu brzuszek ze 2 godziny bo go tak jakby skurcze łapały i napinał się bardzo ale nie płakał

reklama
kurcze dziewczyny wiecie ze mi juz sie pojawilo mieko w piersiach bo juz po nocy mam mokre pizamy... no to tak zwana siara... jestem w szoku bo w pierwszej ciazy zaczely mi rosnac dopiero w 7 miesiacu a na poczatku 9 cos tam po woli bylo widac a tu juz...no niesamowite...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry