reklama

Ciężarne na Wyspach

paula-mi położna sprawdzała i mówiła w jakiej pozycji jest dzidzia, więc myślę, że i Tobie powinna powiedzieć. A ktoś Ci już coś mówił o cc, czy boisz się ot tak, bo zostało tylko 10tyg.?

reklama
Paula7 - dzidzia moze sie jeszcze przekrecic kilka razy czasami nawet przed samym porodem, ale nie martw sie oni zawsze mowia w jakiej jest pozycji, jak nie sa pewni to robia USG. W razie polozenia posladkowego bedzie cc. Tutaj nie chca ryzykowac porodow posladkowych.

bernardeta- dziekuje jestes wspaniala... buzka dla ciebie... a jak ty sie czujesz kochana???

mamunia- nie nic nie wiem o CC bo pierwsze rodzila SN wiec dlatego sie boje... no i oczywiscie juz blisko do konca... dziekuje ci serdecznie z calego serca za odpowiedz...

Ja jestem jeszcze w calosci ze tak powiem ale juz wykonczona, nawet siedzenie przy komputerze jest dla mnie meczace, chcialabym byc juz po zaczynam miec jakies dziwne depresyjne mysli:-(, chce mi sie plakac co chwile, dobrze ze mama jest ze mna, bo moj M wcale mi nie pomaga, chce mnie rozweselic ale mu to nie wychodzi i tylko mnie drazni. Dzieciaki siedza w swoich pokojach i nawet nic sie mnie nie pytaja. Ja chce juz urodzic a tu nic jak na zlosc!!!!!.

Jestem tu juz 4,5 roku, to moja pierwsza ciaza, bedzie chlopczyk :-) synus mamusi :-) nie moge sie juz doczekac!
Co do samopoczucia to od poczatku ciazy czuje sie rewelacyjnie, gdyby nie brak miesiaczki i potwierdzenie lekarza to nawet bym nie wiedziala ze jestem w ciazy, nie mialam rzadnych obiawow. Na obecnym etapie to dokucza mi zadyszka ;-) jestem straszna gadula i jak juz sie tak rozkrece to brakuje mi powietrza miedzy slowami hihi a i jeszcze ten bol krocza... czy ktoras z was tez odczuwa ten dyskomfort?

trzymam kciuki za pomyslne rozwiazanie dziewczynki!

Cześć

JA tylko na moment bo dziś nasz wielki dzień- zaraz zmykam do szpitala
Dziewczynki trzymajcie kciuki za nas!!

Asinka trzymam kciuki:)
Karolina577 ja miałam ból krocza, to jest normalne, nie martw się.

My dziś z Krzysiem do okulisty na kontrole jedziemy , milego dnia.

reklama
Asinka trzymam mooocno kciuki ,oby szybko lekko i bez bólu :tak::-)
no to zostalysmy same Bernadeta ,z tych na końcówce :tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry