Medio
Fanka BB :)
Nie byłam pewna czy zansz juz płeć maleństwa czy nieDziś miałam usg, w czym się pogubiłaś dokładnie, Medio?![]()
, masz córcie, toteraz by synus się przydał, co nie, ale najważniejsze zdrowie!Tajchi witaj
.Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie byłam pewna czy zansz juz płeć maleństwa czy nieDziś miałam usg, w czym się pogubiłaś dokładnie, Medio?![]()
, masz córcie, toteraz by synus się przydał, co nie, ale najważniejsze zdrowie!
.
do polski lece i specjalnie sobie wizyte zalatwilam zeby dzidzie zobaczyc, bo jak narazie widzialam fasolke w 8 tyg wiec troche temu to bylo
. Aha i czy do stwierdzenia plci musi byc usg 3d czy na tym zwyklym tez da rade podejzec? I czy ma znaczenie to w ktorym tyg poczulam ruchy malenstwa?
Ale mnie rozbawiłaś :-) Kochana, to oczywiście przesąd, a powstał prawdopodobnie gdy jakaś kobieta oparzyła się, a dziecko przypadkiem miało w podobnym miejscu jakieś znamię 
A jak nie to koniecznie daj znać 
czym się tu zajmujemy co robiliśmy w PL, spisała adres, numery telefonów i to tyle 

. Nie zmienia to jednak faktu, że aż mnie trafia jak słyszę, że mogą zaniedbać coś tak ważnego
.